Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik 48 – Amiga #2

”You´re wish, is my command”. Jag har fått ett e-mail från Fredrik som skulle vilja höra ett avsnitt med temat Amiga. Avsnitt 17 hade visserligen samma tema, men det var ju evigheter sedan känns det som. Dessutom är det ett format som i alla fall inte jag kan få nog av. Commadore Amiga har ett fantastiskt ljudchipp som fler borde ta del av. Jag gör helt enkelt världen, och Fredrik, en gigantiskt tjänst.

Låtlista
Barbarian Mix – Barbarian: The Ultimate Warrior
Title Theme – Project-X
Main Theme – Colonization
Main Theme – Hero Quest II: Legacy of Sorasil
Title Theme – SuperCars 2
Monkey Island Mix – The Secret of Monkey Island
Main Theme – Katakis
Main Theme – Alien Breed

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2010-02-08

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.