Radio Speltorsk

Avsnitt 77

avsnitt-77När Jonas Högberg gör återbesök gör han det med besked, och avsnittet bjuder på den kanske hetaste kombon spelintryck hittills: Final Fantasy XIII! God of War III! Metroid: Other M! Super Mario Galaxy 2! Och det – kära lyssnare – är inte ens allt. Därutöver bjuds också på en tredje och avgörande rond i Spelnördbataljen mellan Jonas och Sebbe – spänningen är olidlig.

Låtlista:
Terranigma – Afternoon Tea with SnappleMan’s Mom (OCR)
Valis – The Fantasm Soldier
Grandia – Main theme
Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty – Yell Dead Cell

Länkar:
Samus vs. Master Chief
Samus vs. Alien

Veckans fråga:
Vad har du lärt dig för livsvisdomar av tv-spel?

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2010-03-11

8 Kommentarer

2010-03-13, Andreas säger:

För er som tänkt svara på veckans fråga, deadline för att bli upplästa i programmet är återigen 20.00 på måndag.

2010-03-14, testcentralen säger:

hur kommer det sig att avsnitten inte syns på itunes när det läggs upp här?

2010-03-14, Sebastian säger:

Det finns i min Itunes. Du kanske råkat avprenumerera? :P

2010-03-14, Fleischer säger:

Det jag har lärt mig är att aldrig köpa ett spel som har agresivt kopierings skydd. Lärde mig det den hårda vägen med X3 och starforce. Så alla Ubisoft spel är ”no go” på pc i.a.f. Lite sent kanske men jag skulle vilja se tv-spel karaktärer i ett Bully spel. Spöa utt Tails och sno hans lunch pengar bakom gympasalen skulle vara grymt.

2010-03-14, mh76 säger:

Det jag har lärt mig: (och det mesta ska självklart inte testas i verkligheten(nej inte World of Warcraft. Den verkliga verkliga verkligheten.)
Lärt mig att alltid skjuta zombies i huvudet.
Alltid undvika röda objekt.
Måste ta en dusch innan man kan gå till köket.
Trädörrar går oftast inte öppna med sprängmedel.
Låt aldrig ett fordon landa på taket.
Livsfarliga skador försvinner genom att äta mat.

PS! Och naturligtvis är listan på skämt!

2010-03-15, Dreg säger:

Ja först vill jag tacka för att ni tog med mig fast jag var för sent ute. Sen det där med mitt uttal på nicket så uttalade ni det rätt och Drägg brukar mina kompisar kalla mig. ;-)

Frågan ja… svår fråga denna vecka men ett svar är nog att man har lärt sig att ha tålamod dock är väll det mer en egenskap man fått än en visdom. Annars så är det väll att lite inte alltid på vad folk säger skaffa dig en egen uppfattning om situationen och att våga ta egna beslut utifrån den uppfattningen. Sen om det är rätt eller fel det är en annan sak… :)

2010-03-15, Samson säger:

Jag har lärt mig att ingen under 25 år borde få använda en microfon på onlinetjänster.

Jag har också lärt mig att merparten i den yngre generationen är homofober och/eller rasister. De saknar också basala sociala kunskaper, främst med kontakt av det människor med motsatt kön samt att de har en humor på pottnivå.

2010-07-05, Radio Speltorsk » Speldialog: Metroid Other M säger:

[...] För att höra mer om Metroid Other M, Super Mario Galaxy 2 och fler av spelen som fanns tillgängliga, ratta in morgondagens* avsnitt av Radio Speltorsk. [...]

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.