Radio Speltorsk

Plast i stora lass!

På min gamla blogg tipsade om jag om sajten Ngamer.se. En sida som stolt berättar om olika tillbehör till Nintendos konsoler. Genom att avsätta lite av sin dyrbara tid åt hemsidan får man en inblick i hur mycket onödig plast det egentligen skapas bara för Wii. Låt mig berätta om några av mina favoriter.

Wii-Row
Wi-ROW

Vem behöver inte en roddmaskin när man tränar Wii Fit Plus? Släng upp fötterna på fotstöden och sedan är det bara att börja paddla som en vettvilling!

Wii-Basketball
Wi-BKTB-300x290

Alltid velat känna dig som Michael Jordan? Inga problem. Dela först på bollen, lägg i wiimoten, sätt ihop bollen och ta över basketplanen. Verkar dock inte som att man kan dunka den i golvet.

Wii-String
String

Ja, vad ska man säga. Jag tror inte det skulle uppskattas om jag gav bort ett par till min sambo i födelsedagspresent. Sen vet jag inte riktigt hur man ska tolka texten på framsidan.

Wii-Cross
cross

Den här var faktiskt ganska cool. Jag har inte testat pistolen/armborstet man fick med till Link´s Crossbow Training. Men den här känns betydligt mer attraktiv än den som medföljer till originalspelet.

Wii-MusicPack
instrument

Ärligt talat. Blir Wii Music mycket roligare om man har plastinstrument som man kan svänga sin lurviga med?

Vilka fler plastleksaker har ni hittat sedan Wii släppts?

2010-03-18, Tobias

2 Kommentarer

2010-03-19, Johan säger:

”Sen vet jag inte riktigt hur man ska tolka texten på framsidan.” Nej, hur ska man kunna tolka texten när man inte ser den.

2010-03-19, Tobias säger:

Johan> Sorry, tanken var att bilden skulle vara lite större. Det står i alla fall ”Will you play with my Wii”.

Kommentera