Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik 54 – Tottes Lugna Hörna

I veckans avsnitt av Spelklassiker Musik ska vi varva ner och ta det lite lugnt. I en alldeles för uppstressad värld behöver vi ibland bara luta oss tillbaka och njuta av stillsamheten. Därför har jag valt att kalla veckans tema för Tottes Lugna Hörna. Ni ska få höra åtta låtar som är mer eller mindre av det lugnare slaget, eller som i alla fall kan få er att gunga i maklig takt.

Det är även dags för ett nytt önskeprogram med temat Glad. Så lämna antingen en önskelåt i detta inlägg, i bloggen, eller skicka ett mail till spelklassiker@gmail.com.

Låtlista
Descent of Shinobi – Final Fantasy VII – Pianoversion
Robo´s Theme – Chrono Trigger
I Dont want to set the World on Fire – Fallout 3 – The Ink Spots
Public Peace and Soft Sunlight – Valkyrie Profile 2
PollyAnna (I believe in you) – Mother 1+2
Sky – New Super Mario Bros. Wii
Marcus Memorial – Fable 2
Can´t Say Goodbye to Yesterday – Metal Gear Solid 2 – Carla White

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2010-03-22

2 Kommentarer

2010-03-23, Linus säger:

Robo’s Theme låter nästan som ‘Never Gonna Give You Up’ av Rick Astley :)

2010-03-25, Fleischer säger:

Song Of Mana – Ending Theme – Legend Of Mana är ju så glad att man nästan kryper ur skinnet. Sen att dom sjunger på svenska också gör ju inte saken sämre.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.