Radio Speltorsk

Bye bye Gameplayer

För de som missat det tänkte jag att det var dags för ett public service announcement om att jag från och med denna vecka har slutat på Gameplayer (för de som missat det har jag under det senaste året varit redaktör på Gameplayer). Våra vänner på Blog ‘Em Up har redan täckt bakgrunden till varför jag och större delen av övriga redaktionen valt att dra vidare så jag ska inte tråka ut någon med detaljer här och nu.

Tillträdande chefred Malin är en skicklig och kul tjej och det ska bli intressant att se vad hon försöker göra med sajten, men jag misstänker att mycket kommer fortsätta skjutas i sank av den högre ledningen. Till de där ute som funderar på att ansöka till de numera lediga skribentpositionerna på GP kan jag bara ge rådet att go for it om det låter intressant, mitt år har i alla fall varit spännande. Så länge nuvarande VD, som jag efter de möten jag haft med honom inte kan beskriva som annat än psykotisk, sitter kvar bör jag dock varsla om att man inte bör förvänta sig för mycket av det hela.

Förresten, till de som undrar vart alla (eller tja, många) av GP:s forumiter tagit vägen. De har tagit vägen till We Are Gamers. Ett svenskt Neogaf?

Jag avslutat med ett citat av G’kar från Babylon 5 därför att:
1) Det är ett himla fint citat, som dessutom passar situationen väldigt bra.

Men framförallt för att:

2) Babylon 5 är det bästa som någonsin visats på film eller tv, and shall so remain for all eternity!

”The future is all around us, waiting in moments of transition, to be born in moments of revelation. No one knows the shape of that future, or where it will take us. We know only that it is always born in pain”

2010-03-24, Sebastian Magnusson

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera