Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik 55 – Mina Vänner

Finns det något bättre än att utnyttja sina vänner? Det är precis vad jag gjorde när jag planerade avsnitt 55. Jag skickade ut en förfrågan till mina kontakter på msn och sms och frågade helt enkelt ”vilket låt ska jag spela i nästa Spelklassiker Musik”? Dagens program är helt enkelt ett en mix av det bästa från personer som jag känner.

Låtlista
Main Theme – Monty on the Run
Legends of Azeroth – World of Warcraft
Stage 1 – Xenon
Main Theme – Battlefield 1942
Title Theme – Mega Man 2
Main Theme – Superfrog
Green Garden – Bomberman 64
Kai Highway – Mystical Ninja starring Goemon
Kaeru´s (Frogs) Theme – Chrono Trigger
Spiral Maze – Nintey-Nine Nights

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2010-03-29

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.