Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik 57 – Pyttipanna 9

Efter förra veckans långkörare där vi diskuterade svenska spelindustrin och dess utvecklare återvänder musikprogrammen. För att hinna samla mig lite och fundera ut på vad för sorts teman jag ska spela i framtiden har jag plockat fram en blandning av peka-klicka, äventyr, action och sandboxspel. Det har blivit hög tid för det nionde Pyttipanna avsnittet. Glöm inte rödbetorna!

Låtlista
End of Level – Castle Crashers
Gotham City – Batman GB
Stones – Ultima Online
Lake Hylia – The Legend of Zelda: Four Swords
GoldenAxe 2002 OCremix – Golden Axe – Jose Acosta
Over the Time Flow – Super Robot Wars OGs
Main Theme – GUN
Prague Radio – Machinarium

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2010-04-19

3 Kommentarer

2010-04-21, Oldgast säger:

Bra avsnitt. Måste dock bara tillägga att det var riktigt kul att höra vanliga Spelklassiker förra veckan också. Härligt. :)

2010-04-21, Tiduas säger:

Några nya trevliga låtar i det här avsnittet samt lite gammalt för min del men ack lika fint.

Måste bara säga att Super Robot Taisen musiken alltid är så sjuuuuuuuuuukt bra! Finns det en anledning till att varje människa borde vilja placera kommandon till sina favoritrobotoar från diverse robot-serier så är musiken i SRW spelen anledning nog. Jag älskar Super Robot Wars-musik! <33 :D

2010-04-24, Lance McCloud säger:

Vet inte hur dom lyckas, men musiken i SRW är alltid kanon. Oavsett om det är en remixad introlåt från nån av serierna, eller temalåtar för alla Originals. Jag väntar för övrigt just nu på just OGs som skickades för ett bra tag sedan, men jag brukar ha otur med att tullen tar paketet, sitter och rullar tummarna i ett par veckor, och sedan skickar vidare dom.

Var i vilket fall väldigt snällt av Tobias att ta med min bortkomna önskelåt. :)

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.