Radio Speltorsk

Radio Speltorsk Live: E3 2010 – Sammanfattning

e3-2010I den avslutande livesändningen tar vi hjälp av två spelexperter som bör vara bekanta för alla vana Speltorsklyssnare – Tommy Rydling och Johan Eklund. Mässans styrkor och svagheter avhandlas, givetvis med hjälp av våra vaksamma livelyssnare.

Länkar:
Hur Konami vann E3

Låtlista:
Deux Ex: Invisible War – Title theme

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2010-06-18

5 Kommentarer

2010-06-18, Fleischer säger:

Bra jobbat. Kul med live sändningar hoppas det blir flera i framtiden.

2010-06-18, Fredrik Wikström säger:

Jag har en liten tanke… Vad sägs om att jag hostar en liten Android/iPhone-del nån gång i månaden. Vad tror lyssnarna om en sådan idé?

2010-06-19, Fleischer säger:

@Fredrik Låter skoj det är alldeles för lite android :)

2010-06-19, mh76 säger:

Var riktigt underhållande att få chatta med er. Hoppas det blir fler tillfällen. Fast då slipper jag gärna den vackra sången ;). Hade tankar om sluta lyssna på er, då ni hade så otroligt vackra stämmor. Men ändrade mig :). Andreas och Sebastians vackra röster får man helt enkelt inte missa.

2010-06-19, Jesper säger:

Fredrik: Ja!!! Mera iPhone och Android.

En liten annan tanke när det gäller E3.. vad hände med Valves super secret? Alltså hela Duke grejen? Var det bara ett sätt att hålla liv i hela Duke4ever innan E3 traditionen? Var det att Portal 2 kommer till Ps3? Eller var det bara en till galen osammanhängande nyhet från hela Portal 2 reklam kampanjen som kan slå knut på vem som helst?

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.