Radio Speltorsk

Iphonetipset – Tips i mängder

På allmän begäran (eller åtminstone från Pixelviking) tänkte jag dela med mig av mitt nuvarande spelbibliotek på min äppellur. Faktum är att jag köpt många fler spel än de nedan men det känns redan rätt overkill som det ser ut just nu. I ärlighetens namn består inte ens min hyggligt utsållade spelsamling bara av guldklimpar men det mesta är spelvärt enligt min mening.

Iphone Alla

Fråga gärna om det är nåt spel ni undrar över!

2010-07-02, Andreas

7 Kommentarer

2010-07-02, pixelviking säger:

Oj!! Det var faktiskt flera stycken spel i din samling som jag aldrig spelet. Måste kollas upp omedelbart!! :)

Har du spelat Giana Sisters för iPhone föresten? Skiljer den sig mycket från DS-versionen som du spelat?

Har precis skaffat settlers för iPhone. Ska bli spännande att se om det blir lika roligt och charmigt som jag inbillar mig att det borde vara i mobilt format.

2010-07-02, Andreas säger:

Jag äger Giana Sisters till Iphone och det är ett okej plattformsspel även på det formatet. Verkar i princip vara samma spel. Styrningen är lite sämre dock.

När det gäller plattformsspel tycker jag att Rolando-spelen, Soosiz och Hook Champ är de vassaste i den genren av de jag testat. Jag har dessutom köpt Castle of Magic som många hyllat men var inte överdrivet imponerad. Rätt sladdrig virtuell kontroll i det spelet.

Har också varit sugen på Settlers faktiskt. Blogga gärna om det när du hunnit spela ordentligt. :)

2010-07-02, Q säger:

Jag ser inte Driver (7 kr!). This makes me sad.

2010-07-02, Ganondolph säger:

Nick Chase var oväntat trevligt. Annars är det Wild West Pinball som går absolut varmast hos mig, förutom Air Hockey, där det oftast blir heta 2-player matcher under lunchrasterna :-)

2010-07-03, Jesper säger:

Shit, jag måste bott under en sten.. Hur kan jag missat Simon the sorcerer till iphone!! Oh noz…
Tack för tipsen Andreas. Blev dock lite förvånad att du inte hade Grokion, som den Metroidvainia fan som du är :-)

2010-07-07, EmmyZ säger:

Skönt med bra speltips :-) Hade några, men de flesta var nya för mig. Nice. Men en annan fråga. Jailbreakad eller uppdaterad? Var så snyggt med kategorierna.

2010-07-09, Jesper säger:

Har du en 3GS eller en 3G? Jailbreaken funkar prima med 3G just nu nämligen, bara sök på Redsnow.
Har du en 3GS så finns det en del tvivelaktiga sätt ute men inget har fungerat när jag testat.. dock så verkar en ny och enkel lösning vara på gång från hackern comex så stay tuned :-)

Helt fel forum att ta detta men jag lyssnade precis på Spelradion(hädelse:-).. och tyckte du var en väldigt bra gäst där EmmyZ :-)

Kommentera