Radio Speltorsk

Sommarlovsprogram 5 – 2010

sommarlovVårat sommaruppehåll närmar sig sitt slut men ännu finns det sommarlovsavsnitt kvar att gotta sig åt innan vi återvänder. Den här veckan är det Fredrik Malmer, mer känd som ”Spel-Malmer” i spelbloggosfären, som intar Speltorsk-tablån. I ett krönikelikt format avhandlar Fredrik allt från berättande i spel till en storartad analys av våran introduktionsjingel. Mycket nöje!

Låtlista:
Alex Kidd in Miracle World – Theme
Mass Effect – Main Theme
Lost Odyssey – Main Theme

Länkar:
Spel-Malmer
Emergent Stories

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2010-08-05

6 Kommentarer

2010-08-05, Spel-Malmer » På besök i Radio Speltorsk säger:

[...] har väl inte missat den eminenta spelpodcasten Radio Speltorsk? I sommar har de kört en liten specialare där lyssnare fått skicka in sina egna program, vilket [...]

2010-08-05, Tweets that mention Radio Speltorsk » Sommarlovsprogram 5 – 2010 -- Topsy.com säger:

[...] This post was mentioned on Twitter by Peter Tjärndal, Sebastian Åkerberg and Radio Speltorsk, Spel-Malmer. Spel-Malmer said: Mitt sommarprogram på radio speltorsk: http://bit.ly/cHG984 RT=<3 [...]

2010-08-05, fleischer säger:

Bra avsnitt. Fredrik kommenterade låttexten för inte så länge sen. Det var något med rymdmaskin.

2010-08-05, Spel-Malmer säger:

fleischer: Tack. Jag måste ha missat det, vilket var varför jag gjorde avsnittet i podcasten. Det vore dock kul om man en gång för alla fick texten. :-)

Hoppas ljudkvalitén var till belåtenhet. Hade marknadens sämsta mikrofon från creative som följde med någon multimediadator nån gång på 90-talet. Stoppade den i en raggsocka för att få det lite bättre. Fick göra lite noise-removal i audacity också.

2010-08-05, David säger:

Återigen ett trevligt avsnitt gjort på ett lite annorlunda sätt än vad Andreas och Sebastian brukar göra. Gillar skarpt det här sommarupplägget!

Läste det länkade blogginlägget, och kan bara säga att det är trevligt att det är fler som föredrar singleplayer före multiplayer. Bra berättelser, intressanta karaktärer och miljöer är guld!

Sitter just nu och kör igenom singleplayerkampanjen i Starcraft II och myser (då inte blizzards servrar går ner så man inte kan spela…) Kommer nog inte köra multiplayer alls i detta spel.

2010-08-08, Andreas säger:

Älskade analysen av våran introjingel (och ja, det är alternativ tre). <3

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.