Radio Speltorsk

GamesCom 2010-special

GCFrån en halvsunkig internetlina borta i Tyskland och Köln berättar utrikeskorrespondenterna Sebastian Magnusson och Sofia Hård från Skillpoint.se om vad de har sett och klämt på under sin visit på GamesCom-mässan. Vi får höra om spel som The Legend of Zelda: Skyward Sword, Brink, Rage, Donkey Kong Country Returns, Fallout: New Vegas med flera men också om tyska porrkvarter och borttappade presspass.

Länkar:
GamesCom på Skillpoint
Sebbes och Sofias videobloggar (1 och 2)

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2010-08-19

1 Kommentar

2010-08-20, Tweets that mention Radio Speltorsk » GamesCom 2010-special -- Topsy.com säger:

[...] This post was mentioned on Twitter by Andreas Ljungström and Andreas Ljungström, Radio Speltorsk. Radio Speltorsk said: Nypubbat! GamesCom 2010-special: Från en halvsunkig internetlina borta i Tyskland och Köln berättar utrikeskorresp… http://bit.ly/9fNAsW [...]

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.