Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik 70 – Pyttipanna 11

Jösses amalia. Är vi redan uppe i 70 avsnitt?! Nåväl, då jag själv åker på lajv i veckan som kommer och har sjukt mycket att göra innan dess så har jag varit lite lat och plockat det bästa av det bästa. Eller något i den stilen. Ni känner till hur det funkar numera. Det är lite gammalt och lite nytt. Så jag hoppas att alla kommer hitta någon låt som faller dem i smaken.

Låtlista
Theme of Super Metroid – Super Metroid
Summer Camp – Psychonaut
Interesting People – Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth
Lazy Dreams – Flower
Main Theme – Arkanoid
The Mediocrity Sought out of Everyone – Eternal Sonata
Main Theme – Hybris
Main Theme – Panzer Dragoon

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2010-08-23

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.