Radio Speltorsk

Jag huserar även på Onlajn.se

onlajn-logo1

Det är knappast någon hemlighet att grabbarna grus (Andreas och Sebastian) numera även huserar på spelsajten Skillpoint. Det borde inte heller vara en överraskning att även jag har gett mig in i ”speljournalistisk” träsket efter min tid på Pricerunners Spelblogg. Numera kan man hitta några av mina alster på Onlajn.se. Tillsammans med Mattias Andersson, Chris Radsby, ”Spel-Malmer” och Victoria Saade skriver vi om allt mellan himmel och jord, så länge det är spelrelaterat. Vi är fortfarande i startgroparna, och istället för att lägga fokus på nyheter (som det finns betydligt fler sajter som gör mycket bättre) kommer vi att satsa på personliga texter, förhandstittar och recensioner. Redan nu finns det en hel del spännande att läsa. Vad sägs om:

Chris texter om livet som spelutvecklare. (Del 1 och del 2)
Victorias boktips inför Halo Reach.
Spel-Malmers test av Batman i 3D.
Mattias hype av Vanquish.
Min egna historia om Spider-Man spel.

Kan även tipsa om att det inom en snar framtid kommer dyka upp en recension av Spider-Man: Shattered Dimensions. Passa även på att ställa frågor till Will Maiden som arbetar som speldesigner på Evolution Studion.

Vi ses på Onlajn.se!

2010-09-13, Tobias

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera