Radio Speltorsk

Avsnitt 96

avsnitt-96Emmy Zettergren-Lindkvist, bloggare, spelskribent och nybliven podsändare gästar veckans Radio Speltorsk. Veckans fråga om prologer avhandlas och därefter fortsätter Sebbe att gnälla på Half-Life-serien, Andreas tjatar överdrivet länge om NHL 11 och Emmy snackar Lair of the Shadow Broker, Dark Nebula: Episode 2 och Recettear: An Item Shop’s Tale.

Låtlista:
Final Fantasy XIV – Theme
Valis – Flash of Sword
Final Fantasy XIII – Theme

Länkar:
EmmyZ
Level7
Gone Gaming

Radio Speltorsk tipsar:
Another Code: R – A Journey into Lost Memories

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2010-09-23

8 Kommentarer

2010-09-23, Hej där Shadow Broker | EmmyZ säger:

[...] pratar för övrigt lite om äventyret i Radio Speltorsk idag, så vill du hellre lyssna på mina intryck kan du surfa vidare dit nu och sluta läsa [...]

2010-09-24, UfU__X säger:

Uppfostrar Emmy sitt barn med samma behandling som hennes konsoler får? Har hört att såna också mår bra av att man slår och skakar dem ibland, eller var det tvärtom? Jaja, time will tell.
Beställdu just Last Window, trots att jag tyckte första liksom Another Code var sjuuukt segt. Men det är perfekt innan man ska sova.

2010-09-24, Oldgast säger:

Sebastian
Vad är det för problem du har med din ds? Har nyligen börjat uppleva en del problem med min också. Övre skärmen laggar men den undre fungerar bra. Samma visa med flera spel som jag har testat. Det är inget konstant närvarande problem utan det pågår lite till och från. Skärmen har tom frysit vid tillfällen. vet inte om det kan vara att det har kommit in damm vid ”läsaren”. Kan det hjälpa att rengöra den? Någon som har en aning?

2010-09-24, Oldgast säger:

Bra avsnitt förresten. Mycket trevligt.

2010-09-24, Sebastian Magnusson säger:

Mitt problem är inte samma som ditt, jag har helt enkelt att apparaten vägrar acceptera laddaren. Tydligen ganska känt: http://m3wiki.com/index.php/Nintendo_DS_Lite_:_Repair_a_broken_console_(blown_fuse)

Ditt har jag tyvärr inte hört något om.

2010-09-24, Oldgast säger:

Det gick snabbt :D. Tack i alla fall. Någon annan som vet?

2010-09-25, niklas (megastorm) säger:

bra avsnitt som vanligt! kul med alla gästerna och Emmy är duktig hon

2010-09-29, Jonas Andreasson säger:

Härligt avsnitt med en bra gäst ! Hoppas på fler gäster, det livar alltid upp lite! Favorit podcasten :)

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.