Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik 75 – Feelgood

Den här veckan är allt som det ska. En ny måndag betyder ett nytt avsnitt av Spelklassiker Musik. Veckans tema är önskad av en kille vid namn Andreas och är feelgood. Kan vara passande nu när dagarna blir kortare och kortare. För sommaren är över och jag är nog inte ensam om att drömma mig bort till en söderhavsö. För att pigga upp stämningen får ni här en bunt låtar som jag hoppas ska få er att dra på smilbanden.

Låtlista
Katamari On the Wings – Katamari Forever
Kid Icarus: Underworld – Super Smash Bros. Brawl
Pink´s Theme – LocoRoco
Staff Roll – New Super Mario Bros Wii
Love Drum – Taiko: Drum Master
Making Movies – Scott Pilgrim vs. The World
Outset Island – The Legend of Zelda: Wind Waker
That´s Paradise – Rhythm Paradise Gold

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2010-09-27

3 Kommentarer

2010-09-28, Mattias Andersson säger:

Råder ju ingen tvekan om att ”Making Movies” var veckan bästa låt! :)

2010-09-29, hiro säger:

Fett nice avsnitt att lyssna på när man precis kommit hem från semestern, man packar upp väskorna och har fet ångest för att gå till jobbet för första gången på 2 veckor. Allt blev lite lättare ^^

2010-09-30, Vargavaka säger:

Trevlig mix!

Soundtracket till Scott Pilgrim är verkligen fantastiskt bra. Audiovisuellt är det kanske årets läckraste spel än så länge, synd bara att det är sådär djävulskt orättvist elakt som gamla brawlers. Att bli nedslagen av en fiende som står utanför bild / gömmer sig bakom en buss tappar charm efter den femte gången.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.