Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik featuring Gaminggrannar 78 – En ny era!

Jag lovade att något nytt skulle ske med Spelklassiker Musik och när jag lovar något så håller jag även det. Spelklassiker Musik har inlett ett samarbete med Gaminggrannar. I fortsättningen kommer Tobias få sällskap av Andreas ”Hiro” Karlsson, en riktigt spelmusik nörd som bland annat varit med i det gamla radioprogrammet Syntax Error och ligger bakom Gaminggrannar Musik. Vi har även fått en ny introjingel skapad av Chetreo, vilket vi tackar ödmjukast för.

I det första programmet tillsammans spelar Tobias och Andreas musik ifrån spel som de har lirat de senaste veckorna. Det blir allt från Gameboy till Xbox 360. Kom jättegärna med kommentarer, önsketeman och önskelåtar. Finns det något vi kan förbättra eller ändra på i konceptet? Tveka inte att höra av er.

Låtlista
Overtude – Halo Reach
Another Winter – Scott Pilgrim vs. The World: The Game
Stage 1 – Ghostbusters 2 (Gameboy)
Catch the Dragonspy – Enslaved: Odyssey to the West
Setting of Togheter – Mushihimesama Futari 1.5
Intro – Wario Land 3
Main Theme – Professor Layton and the Unwound Future
Exciting Battle – Valkyra Chronicles 2
Zombie on your Lawn – Plants vs. Zombies
Epilouge – Halo Reach

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2010-10-18

11 Kommentarer

2010-10-18, Farbror Atlas säger:

Jättekul med två värdar och en bra premiär. Jag har alltid uppskattat all kuriosa som Tobias tidigare stått för, var lite mindre av det här. Kan ju iofs bero på att musiken kom ifrån nya spel men jag hoppas att ni fortsätter ta upp intressant fakta om spelen och låtarna. Sen hoppas jag Hiro införskaffar ett bättre headset i framtiden också, efter det lovar jag att vara helt nöjd! ;)

Bra jobbat grabbar! :)

2010-10-18, Tobias säger:

Tack och bock! Ljudet är nog mitt fel faktiskt. Var tvungen att spela in via min gamla burk. Nu har jag dock fått programmet att funka på min bärbara, så nästa vecka blir det troligtvis bättre ljud :)

2010-10-18, Tweets that mention Radio Speltorsk » Spelklassiker Musik featuring Gaminggrannar 78 – En ny era! -- Topsy.com säger:

[...] This post was mentioned on Twitter by Tobias Jensen, Radio Speltorsk. Radio Speltorsk said: Nypubbat! Spelklassiker Musik featuring Gaminggrannar 78 – En ny era!: Jag lovade att något nytt skulle ske med Sp… http://bit.ly/bLskrM [...]

2010-10-18, Aloysius säger:

Kul med två värdar! :) Tyvärr försvinner ju lite av den där ”Skivor från Vetlanda”-stämningen som Tobias byggt upp nu när han har sällskap, men fördelarna uppväger nog.

2010-10-18, Peter säger:

Supertrevligt avsnitt. Kul att ni slår era påsar ihop och gör något tillsammans.

Men nu tycker jag att ni borde komma på ett nytt namn. Spelklassiker Music Featuring Gaminggranner är ju lite för långt och krångligt tycker jag.

Ni skulle kunna kalla det för klassiska grannar eller nåt?

2010-10-19, Jonas Andreasson säger:

Vad kul! Det här var helt oväntat. Kan bli hur bra som helst!

2010-10-19, Chris säger:

Nice och roligt program det var denna vecka!
Vill dock kommentera det att jag laddade ner och lyssnade på jobbet jag hade lite fördåligt kvalite av nån anledning vissa gånger under programmets gång, blev lite lågt.
men det var ett oväntat program men som vanligt en varm och skön känsla som spreds i kroppen av era glada toner Keep Up! :D

2010-10-20, niklas (megastorm) säger:

Gillade att ni slagit er samman
trevligt med två stycken som pratade istället för en

2010-10-20, Laserbreak säger:

bra avsnitt fortsätt så killar.

2010-10-20, Tobias säger:

Kul att ni gillar programmet! Kom gärna med förslag på teman och önskelåtar.

Ljudet kommer förhoppningsvis vara bättre till nästa program.

2010-10-20, Jonas Andreasson säger:

Jag hade gärna sett ännu fler remixer från t.ex OCREMIX. Ni har säkert haft med det innan, men tycker inte man kan få nog av dem !

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.