Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. Gaminggrannar 79 – Rymden

Tobias och Andreas siktar mot stjärnorna när de ger sig på temat rymden. Det blir både godbitar ifrån NES, Snes och PC när episka rymdstrider, rock´n roll och muterade sköldpaddor förgyller aftonen. Andreas avslöjar även hur han fick upp ögonen för Black Sabbath genom spelmusiken.

Låtlista
Opening – Dino Crisis 3
The Moon – Duck Tales GB
The Normandy Reborn – Mass Effect 2
Saturn – Mega Man 5 GB
Ghost – The Dig
Starbase – TMNT: Turtles in Time
Title – Space Quest 1
Title Screen – The Guardian Legend
Paranoid – Rock´n Roll Racing
ToeJammin – ToeJam & Earl

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2010-10-25

4 Kommentarer

2010-10-25, Tweets that mention Radio Speltorsk » Spelklassiker Musik ft. Gaminggrannar 79 – Rymden -- Topsy.com säger:

[...] This post was mentioned on Twitter by Tobias Jensen, Radio Speltorsk. Radio Speltorsk said: Nypubbat! Spelklassiker Musik ft. Gaminggrannar 79 – Rymden: Tobias och Andreas siktar mot stjärnorna när de ger s… http://bit.ly/c2bSJw [...]

2010-10-25, DAVE säger:

Mycket bra avsnitt grabbar. Tycker verkligen att det är skön harmoni mellan er två. Behagligt att lyssna på. Tycker även att ni har hittat en perfekt balans i tid med musik och prat. Ser redan fram emot nästa avsnitt :D

2010-10-26, Jonas Andreasson säger:

Åh, Mass Effect. Nu blev man sådär sugen på att spela det igen…Atmosfären i de spelen är blytung!

2010-10-28, Linus säger:

Riktigt bra avsnitt och jag diggar verkligen det nya ”formatet” :)

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.