Radio Speltorsk

Avsnitt 101

avsnitt-101Med det hundraförsta avsnittet lämnar Radio Speltorsk den bekväma mallen och antar istället nya utmaningar med livesändningar, ett annorlunda upplägg och allt vad det innebär. Veckans gäst är ingen mindre än Johan Eklund och tillsammans siar vi om Sonys planer för deras nästa bärbara konsol, diskuterar Sveriges första spelmässa Gamex och vi avgör om fanprojektet Sonic Fan Remake verkligen är vassare än Segas egna Sonic the Hedgehog 4 eller inte.

Men trots att formatet är lite annorlunda överger vi inte vårt klassiska segment där vi pratar om spelen vi spelat och den här veckan är vi fullproppade med intryck. Vi har tittat närmare på Super Meat Boy, God of War: Ghost of Sparta, Vanquish, Fallout: New Vegas, Sins of a Solar Empire och Civilization V.

Låtlista:
Star Ocean: Till the End of Time – March For Glory
Gyakuten Saiban – Naruhodou Ryuuichi – Objection!

Länkar:
Skillpoint
Engraved
Johan på Twitter
Sonic Fan Remake
Gamex

NÄSTA LIVESÄNDNING BÖRJAR 21.00 PÅ TISDAG!

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2010-10-28

8 Kommentarer

2010-10-28, Tweets that mention Radio Speltorsk » Avsnitt 101 -- Topsy.com säger:

[...] This post was mentioned on Twitter by Andreas Ljungström, Radio Speltorsk. Radio Speltorsk said: Nypubbat! Avsnitt 101: Med det hundraförsta avsnittet lämnar Radio Speltorsk den bekväma mallen och antar istället… http://bit.ly/bRygyI [...]

2010-10-28, Henrik Blomgren säger:

Största problemet jag har med dessa livesändningar är att mina kommentarer nu kommer bli så otroligt korta då jag kommer sitta och skriva ned mina tankar om det hela under pågående livesändning :(

Får göra det varannan vecka: lyssna live och lyssna på torsdagen :p Så inte alla kommentarer försvinner.

Och jag kan ju passa på att slänga ut en fråga. Vill ni ha kvar mig som Deculture eller ska jag skaffa ett annat ustream konto till era livesändningar?

Måste fixa i ordning min setup här hemma :p

Bra avsnitt dock. Mycket bra info och bra tankar. Enda som jag saknade är som sagt filmfeed från era studios hemmifrån :p Men det blir ju litet svårt att genomföra.

Tycker ljudkvalitén är helt ok. Ingenting att klaga på.

2010-10-28, Aftonstjaernas tankar » Blog Archive » Radio Speltorsk – Bäst i Sverige! säger:

[...] tänkte skriva lite kort om vad jag tyckte om gårdagens Radio Speltorsk avsnitt 101. Det var första gången Andreas och Sebastian sände live om man inte räknar med de varma dagarna [...]

2010-10-29, Vargavaka säger:

Livesändning var ju riktigt trevligt. Lite snopet att inte ha ett ”nytt” avsnitt av Speltorsk på resande fot men det får man väl ta. Själv skulle jag kanske gärna se att ni med det nya formatet diskuterar lite mindre spel till förmån för lite mer tid för teman men äh, jag tyckte avsnittet var jättebra.

2010-10-30, UfU__X säger:

Tummar upp, missade att det var live men det kommer ju fler gånger.

2010-11-02, fleischer säger:

Trevligt avsnitt synd att jag missade live sändningen. Får försöka koma ihåg det ikväll. :)

2010-11-03, Johan säger:

Roligare avsnitt än på länge. Känns mer spontant. Jag kommer inte lyssna Live tyvärr för jag vill ha Speltorsk i mina lurar på jobbet, men jag gillar att ni gör det!

2010-11-03, Fredrik säger:

Radiospeltorsks livesändningar måste varit det bäst som hänt spelvärlden

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.