Radio Speltorsk

Ställ frågor till Ina Nordquist inför nästa veckas avsnitt!

ina-8Det är dags för en ny bekantskap att göra sitt första framträdande i Radio Speltorsk och som vanligt vill vi ta hjälp av er, våra kära lyssnare, för att göra det hela så angenämt som möjligt. Ina Nordquist skriver för egna bloggen New Game Plus och spelsajten Eurogamer.se men har också dykt upp i podcasten Gone Gaming. Just nu är hon mest aktuell med den kommande lanseringen av en helt ny podcast kallad ”Skämshögen”.

Så passa på att ställa frågor till denna spelgalna mångsysslare! Vi behöver ha in era frågor innan kl. 21.00 på tisdag. Antingen mejlar du via feedback@radiospeltorsk.se eller också kommenterar du nedan.

2010-10-28, Andreas

10 Kommentarer

2010-10-28, niklas (megastorm) säger:

Härligt med Ina som gäst men ni får se upp! Hon har en grym radioröst =)
Min fråga till Ina är: Vad kommer att hända med din privata blogg? NewGame+ alltså – du har ju mycket att göra på Eurogamer så att säga och du ska ju hinna med – finns det risk att bloggen läggs åt sidan?

2010-10-28, Tweets that mention Radio Speltorsk » Ställ frågor till Ina Nordquist inför nästa veckas avsnitt! -- Topsy.com säger:

[...] This post was mentioned on Twitter by Andreas Ljungström and Ina, Radio Speltorsk. Radio Speltorsk said: Nypubbat! Ställ frågor till Ina Nordquist inför nästa veckas avsnitt!: Det är dags för en ny bekantskap att göra s… http://bit.ly/9Dzjyp [...]

2010-10-28, Jesper säger:

Håller med megastorm, Ina har grymt mycket järn i elden vilket får prioritet?
Måste säga att jag ser fram emot att höra skämshögen, dels för att Ina är jäkligt bra i podcasts samt att det tar upp ett ämne vi alla är berörda av :-)

Vet dessutom att Ina verkligen gillar Fallout och det hade varit väldigt kul att höra hennes intryck av Fallout New Vegas.

Och till slut stora frågan, konsol eller PC? Varsegod och disskutera ;-)

2010-10-29, Spel-Malmer säger:

Den viktigaste frågan:
Om du vore en superhjälte, vad skulle den superkraft som bäst beskriver dig vara, och vilken superkraft skulle du helst vilja ha.

2010-10-29, Vargavaka säger:

Malmers fråga får mig att tänka på ett avsnitt av This American Life för ett par veckor sedan med en väldigt kort fråga som kan vara svårare att besvara än man först tror; om du fick välja mellan att kunna flyga eller att kunna bli osynlig, vad skulle du välja? Och vad skulle du göra med din kraft?

2010-11-01, Angelica Norgren säger:

Vilket spel skulle du välja om du bara fick spela ett enda spel resten av ditt liv?

Och en till! Vilket spel kan du så bra att du skulle kunna spela det i sömnen?

2010-11-01, Podcastflickan « New Game+ säger:

[...] Ni kan nämligen vara med och chatta med oss under hela avsnittet Ni får gärna komma på några roliga frågor att ställa inför avsnittet också! <3 Taggat under: Eurogamer, Podcast, Radio Speltorsk, Skämshögen Lämna en [...]

2010-11-02, EKKen säger:

Kommer du och sambon till Gamex?

2010-11-02, Micke säger:

Om du fick möjligheten att designa ett eget spel, vilken genre skulle det vara då? På vilket sätt skulle du vilka att ditt spel revolutionerade genren? Saknas det någon spelgenre idag?

2010-11-02, Jesper säger:

Många bra frågor, bådar för ett kalas avsnitt idag :D

Kommentera