Radio Speltorsk

Avsnitt 103

avsnitt-103I veckans avsnitt hälsar spelskaparen Simon Flesser på för att prata om sitt kommande spel – Kosmo Spin. Men det är inte bara Simons spel som diskuteras utan vi tar också upp titlar som Game Dev Story, Last Window, Call of Duty: Black Ops och Donkey Kong Country Returns för att nämna några och självklart kan vi inte heller hålla oss borta ifrån att prata om den svenska spelmässan Gamex som precis gick av stapeln.

Låtlista:
Lunar 2: Eternal Blue – Star Dragon Theme (95 Mix)
Civilization IV – Baba Yetu
Super Mario Galaxy – Gusty Garden

Länkar:
Simogo
Kosmo Spin
Ilomilo
Gamex

Iphonetips:
Space Invaders Infinity Gene
Ragdoll Blaster 2
Game Dev Story
Edge
Kometen
Critter Crunch
Espgaluda II
Dodonpachi Resurection
Unify
Hellsing’s Fire
One-Dot Enemies
Pac-Man: Championship Edition

Nästa livesändning: Måndag 15/11, kl. 21.00.

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2010-11-11

6 Kommentarer

2010-11-11, Jesper aka @hadirajan säger:

Bra avsnitt som vanligt, Sebbe i högform :D
Bra gäst också, väntar med spänning på Kosmo Spin. Tipsen på iPhone spel från Simon på slutet mottages gärna länkar till :D

2010-11-11, Andreas säger:

@Jesper: Done! :)

2010-11-12, Samson säger:

Halloj gubbar.

Jag vet iten om ni rdan gjort det, men en kul gäst torde vara Jenni Pixelninja (cosplayerskan). jag är sjukt sugen på att få reda på vad som driver folk i den subkulturen för jag förstår inget alls kring det.

2010-11-12, Andreas säger:

@Samson: Faktum är att jag frågade henne om hon ville vara med för nåt år sen men fick aldrig nåt svar. Men jag håller med! Det vore en spännande gäst. :)

2010-11-15, Tobias säger:

Sen till partyt som vanligt. Riktigt bra gäst! Var jättekul och spännande att höra Simons tankar och funderingar. Tummen upp!

2010-12-03, Radio Speltorsk » Gästblogg: Recension av Kosmo Spin säger:

[...] var det äntligen här! Ja, faktum är att ända sedan Simon Flesser gästade Radio Speltorsk så har jag sett fram emot att sätta tänderna i detta charmiga spel. Jag hade inte koll på vem [...]

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.