Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. GamingGrannar 82 – Super Smash Bros. Brawl

I vad som är det längsta avsnittet i Spelklassiker Musiks historia tar vi oss an smörgåsbordet Super Smash Bros. Brawl. Inte mindre än 38 olika kompositörer har varit med och skapat detta fantastiska soundtrack som kan ses som ett ”The Best of…” från japanska kompositörer. Allt från Nobuo Uematsu till Koji Kondo samsas på ett och samma spel. Förutom de tio låtar som Tobias och Andreas valt, har två önskelåtar också fått plats. Se nu till att önska massor av låtar och teman!

(Ja alla låtar kommer från Brawl, men vi väljer att skriva ut originalspelet som de från början kommer från)

Låtlista
Skyworld – Kid Icarus
Norfair – Metroid
Theme of Tara – Metal Gear
Balloon Trip – Balloon Fight
Easton Kingdom – Super Mario World
Go K.K Rider – Animal Crossing – NuYu
Data Selection Screen – Metroid Prime – DAVE
Flat Zone 2 – Game & Watch
Village of the Blue Maiden – TLOZ: Four Swords
Flower Garden – Yoshi´s Island
Super Sonic Racing – Sonic R
Fountain of Dreams – Kirbys Adventure

Nästa veckas tema: Game Boy Advance

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2010-11-15

11 Kommentarer

2010-11-15, Tweets that mention Radio Speltorsk » Spelklassiker Musik ft. GamingGrannar 82 – Super Smash Bros. Brawl -- Topsy.com säger:

[...] This post was mentioned on Twitter by Tobias Jensen, Tobias Jensen. Tobias Jensen said: Det längsta programmet i Spelklassiker Musiks historia är släppt! http://bit.ly/dsMZ9W [...]

2010-11-15, EKKen säger:

Alltså Animal Crossing låten! Den äger! =D
Och Game & Watch låten! =D

GOOD SHOW!

2010-11-15, EKKen säger:

Det är klart att du vill åka bil med oss Gwellmyn och lyssna på SUPER SONIC RACING! It´s the BEST!
Nu ska jag sluta spamma kommentarer! =D

2010-11-15, Tobias Jensen säger:

EKKen> Noooooooo, the pain!! :P

2010-11-15, SvenneFenne säger:

Bra avsnitt som vanligt! Numera är det höjdpunkten i veckan… Att varje måndag hitta ett nytt fräscht avsnitt av favoritpodcasten. Bra jobbat!

Hiro: klart du också får vara nördig :P Faktum är att jag skrev recensionen för ett bra tag sen, du var inte med då. När jag skulle posta så fick jag nått felmeddelande på itunes… Märkligt att det kommer nu dock…
Men som sagt, du får också vara nördig och jag tycker ni har ett härligt ”go” i programmet.

*fortsätter rota fram GBA titlar…*

2010-11-17, David säger:

Hej!

Första gången jag lyssnar på er. Gillar den där Game & Watch låten och Balloon Fight med dess Egyptiska efterspel.

När får man höra lite gamla goda Amiga-klassiker? Kanske finns på något tidigare avsnitt som jag missat?

2010-11-18, Andreas säger:

Fint avsnitt som vanligt! GBA-låtar var det också. Vad som helst ifrån Metroid Fusion, Metroid Zero Mission, Golden Sun, Fire Emblem, Rhythm Tengoku, Guru Guru Logic Champ, Zelda: Minish Cap, Mario & Luigi: Superstar Saga och Castlevania: Aria of Sorrow funkar bra. ;)

2010-11-18, Piccolo_JJ säger:

GBA-musik! Super Robot Taisen har några helt fantastiska låtar till GBA, då främst låten HEATS i Super Robot Taisen D. Den vore jag superglad om den kom med i nästa avsnitt :). Sen vore det inte fel med en trevlig låt från Fire Emblem som även RadioSpeltorsk Andreas tycker.

2010-11-18, Tiduas säger:

Oj, GBA:n har många fina låtar att välja bland så lätt är det ju inte. En låt jag direkt kommer på är låten ”Awake” från Castlevania: Circle of the Moon, fantastiskt bra låt! (Första låten man får spela till ifall titeln inte är samma i alla album).

Det ganska okända spelet Densetsu no Stafy (1) till GBA har en väldigt mysig låt som heter ”Mizu no Umi”. Vet inte hur svår låten är att hitta men är ni nyfikna på den har jag den tillgänglig i alla fall. Vore roligt att få se den lilla sjöstjärnan unnas lite uppmärksamhet ^_^

2010-11-18, Tobias säger:

Tack för alla fina ord och önskningar! Det är verkligen uppskattat :)

2010-11-23, NuYu säger:

Dyker upp någon vecka försent sådär som man kan göra ibland. Uttalet av min nick är omdebatterad, men något mellan Knew You och Nu Ju fungerar alldeles utmärkt.

Bra avsnitt den där veckan också.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.