Radio Speltorsk

Avsnitt 104

avsnitt-104I avsnitt 104 gästas vi av Spelsveriges svar på Brangelina – Monctor, separat mer kända som Monika Nilimaa och Victor Leijonhufvud. Det blir en varierad kompott av olika spelintryck, däribland Sonic Colours, Black Ops, Nintendo 3DS, Kinect och Death Worm. Fuskandets ädla konst tas också upp, och därutöver gör Spelnördbataljen ett gästinhopp i – så klart – kraftigt förändrad variant.

Låtlista:
Osu! Tatakae! OUENDAN! – Horiuchi
Suikoden III Rustling of the Wind – Searching for a Hero

Länkar:
Co-Optimus
Black Ops face-off mellan 360 och PS3
The Death of Adventure Games
Gamingmama
Press2play
Gone Gaming
Vicachu
Monikas Twitter
Victors Twitter

Nästa livesändning: Tisdag 23/11, 21.00.

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2010-11-18

6 Kommentarer

2010-11-18, EKKen säger:

Mer Spelnördbataljen LIVE!!!! Var skitkul! =D =D =D

2010-11-18, Familjenspel säger:

Oh vi näms! Vad skoj! Tack Victor :P

2010-11-18, Tweets that mention Radio Speltorsk » Avsnitt 104 -- Topsy.com säger:

[...] This post was mentioned on Twitter by Andreas Ljungström, Monika Nilimaa, Vicachu, familjenspel, Radio Speltorsk and others. Radio Speltorsk said: Nypubbat! Avsnitt 104: I avsnitt 104 gästas vi av Spelsveriges svar på Brangelina – Monctor, separat mer kända s… http://bit.ly/cDfIWm [...]

2010-11-21, fleischer säger:

Jepp trevlig med en live tävling. Gör en gissa-låten-tävling så kan folk inte fuska ;)

2010-11-22, Vargavaka säger:

Efter ett par avsnitt kan jag bara konstatera att er övergång till direktsändningar har visat sig riktigt positiv. Ni verkar trivas med det nya formatet och de feltagningar och den diskussion som kommer som extra runtomkring sändningarna ger verkligen mervärde. Spelnördbataljen i förra avsnittet var ett snilledrag.

Annars undrar jag om det vore en idé att låta lyssnare bidra med att skicka in möjliga teman för diskussioner (lite i stil med Mobcast)? Jag har sett en del intressanta teman föreslagits i chatten under sändning men den scrollar förbi så snabbt att det är svårt för mig att hinna läsa dem (för att inte tala om att reagera på dem). Jag har ingen aning om det passar in i eran vision hur ni ser Radio Speltorsk men jag tycker att det skulle vara kul att höra lite lyssnarteman.

För övrigt är det bara att tuta och köra, ni gör ett toppenjobb!

2010-11-23, Andreas säger:

@Vargavaka: Tack för din feedback! Du är full av sunda åsikter som vanligt. :)

Lyssnarteman är varmt välkommet. Vi kanske gör nåt på det i kvällens sändning. Den som lever får se. ;)

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.