Radio Speltorsk

Guldtorsken 2010: Lucka 24

guldtorsken-1

Den fullständiga listan.

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2010-12-24

10 Kommentarer

2010-12-24, David säger:

Lite åsikter, som efterfrågat i dagens avsnitt:

Jultorskar eller inte, tja jag ser gärna att det återkommer. Om det känns som för mycket jobb kanske listan kan krympas till de tio bästa spelen? Det måste inte vara en full julkalender.

Och uppehåll under januari är ni helt klart värda. Fattar inte hur ni orkar spela in så mycket och så bra podradio som ni faktiskt gör (Men givetvis kommer podcasten vara saknad under januari…)

Vad ni än gör, gör inget av tvång, gör det som är roligt. Är det för jobbigt att göra ett avsnitt varje vecka – vilket är helt galet att ni klarat av hittills – byt till varannan vecka eller något. Hellre fortsatt samma höga kvalitet än att ni bränner ut er fullständigt på att ”måsta” klämma ut ett avsnitt varje vecka.

Återkommer än ett varv till hur mycket ni producerar då det är för mig helt obegripligt. Anser mig själv vara en rätt inbiten gamer men hinner bara spela en bråkdel av det ni spelar på sidan om jobb å annan vardag. Och förutom vanliga vardagen samt att spela så mycket mer hinner ni även skriva en massa på skillpoint och fixa fram bra gäster och tänka ut intressanta ämnen som spelas in på en podcast.

Men obegripligt eller inte, hatten av och en riktigt god jul å så småningom ett riktigt gott nytt speltorskår!

2010-12-24, fleischer säger:

Klart ni ska ha kvar guldtorsken. Det är ju den enda GOTY jag följer :)

2010-12-24, Johan säger:

God Jul.
Tack för en bra lista över årets bäst spel enligt er.
Vill gärna ha Guldtorsken även nästa år.

2010-12-25, Andreas säger:

Fantastiskt bra gjort av er, trots missförstånden med uppläggningarna. Huvudsaken till nästa år är att de finns uppe på morgnarna så man har något att lyssna på när man vaknar, som julkalendern fast för spelnördar !

2010-12-26, mh76 säger:

Vill också ha Guldtorsken nästa år. Tycker det varit årets bästa julkalender alla kategorier.

Om det blir något nästa år hoppas jag att ni lägger upp en lucka för varje dag. Så det blir som i år där ni slarvat lite. Och undrar då om det inte går schemalägga avsnitten? Då slipper ni lägga upp dem manuellt.

2010-12-26, mh76 säger:

Rättelse: Ska såklart stå: ”Så det INTE blir som i år där ni slarvat lite.”

Sedan var det inte många spel jag skulle ta med i en 24-topparlista. Sedan de som jag skulle ta med som ni tog med, tycker jag ni placerat helt galet.

Vet inte om man får säga något nu, då kanske alla inte lyssnat på alla luckor. Så jag avvaktar. Och skulle också underlätta om ni kunde skriva ett inlägg med den exakta topplistan i textform.

2010-12-26, Andreas säger:

Tack för all feedback!

@mh76: Jag tänkte lägga upp listan på bloggen i textform ikväll. :)

2010-12-26, Jesper säger:

En jätte bra kalender även i år. Har inga problem med att det blir lite missar då och då med att lägga upp luckorna då jag sällan kan lyssna varje dag.

Lista var väldigt bra för övrigt, blandad med olika kategorier både på spel och konsoler vilket är bra. Håller kanske inte med om allt men det är ju er lista, inte min ;-)

Tråkigt men förståligt med uppehåll i Januari. Ni är klart värda det!

God fortsättning och gott nytt år på er Speltorskar!

2010-12-27, Radio Speltorsk » Guldtorsken – den fullständiga listan säger:

[...] 1. Starcraft 2 2. Heavy Rain 3. Alan Wake 4. Limbo 5. Fallout New Vegas 6. Mass Effect 2 7. Bioshock 2 8. Super Mario Galaxy 2 9. World of Warcraft: Cataclysm 10. Donkey Kong Country Returns 11. Super Meat Boy 12. Metroid: Other M 13. God of War III 14. Vanquish 15. Castlevania: Lords of Shadow 16. Final Fantasy XIII 17. NHL 11 18. Super Street Fighter IV 19. Red Dead Redemption 20. Darksiders 21. Fable 3 22. VVVVVV 23. Halo: Reach 24. Hero Core 2010-12-27, Andreas [...]

2011-01-04, Keen säger:

Kanonkalender!

för mig är det ju en av tjusningarna med kalendrar, att man kan få en överaskning, negativ, eller positiv. Ibland kommer inget, ibland två. När jag var liten åt jag i smyg upp diverse datum i min chokladkalender och pillade igen luckorna – det går fint att göra så att det inte syns, och sedan när man minst anade det så kom en sådan där överaskning – en tom lucka!

Jag börjar känna abstinens nu. När är det dags för ett nytt avsnitt igentligen?

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.