Radio Speltorsk

Tävling: Vinn Call of Duty: Black Ops – First Strike!

För alla er som missade gårdagens kaotiska tävling i det direktsända avsnittet får nu en ny chans att kamma hem priser. Det är det nya kartpaketet First Strike till Call of Duty: Black Ops på Xbox 360 som står på spel och två vinnare ska utses. Och hur ska man gå tillväga för att vinna då? Jo, genom att spela Basketball såklart!

Dessvärre verkar inte det smidiga gruppsystemet fungera längre men konceptet är ändå enkelt. Kasta bollen i korgen på tid, gör ett bra resultat, fota din poäng (antingen med ”Print Screen” eller kamera) tillsammans med ditt registrerade användarnamn och skicka detta till tavling@radiospeltorsk.se. Så här ska det se ut. De två med bäst poäng vinner var sitt First Strike DLC-paket. Tävlingen håller på fram till 12.00 på fredag. Lycka till!

Här hittar du Basketball!

Uppdatering: Tävlingen är numera avslutad och vinnarna utsedda. De två bästa poängen stoltserade Sarah (129.31) och Kjell (106.95) med. Grattis till er! :)

2011-02-02, Andreas

1 Kommentar

2011-02-02, Tweets that mention Radio Speltorsk » Tävling: Vinn Call of Duty: Black Ops – First Strike! -- Topsy.com säger:

[...] This post was mentioned on Twitter by Radio Speltorsk, Radio Speltorsk. Radio Speltorsk said: Nypubbat! Tävling: Vinn Call of Duty: Black Ops – First Strike!: För alla er som missade gårdagens kaotiska tävl… http://bit.ly/g9h9Uw [...]

Kommentera