Radio Speltorsk

Tävla i Press2Plays och Radio Speltorsks hockeyliga!

Mjölksyran pumpar i lårmusklerna, det numerära underläget är snart slut. Måste orka! Femton sekunder kvar av tredje perioden, 3-3. Motståndarna försöker sätta upp sitt powerplay, men en lite för lös passning gör att högerbacken måste ta ett par skär snett inåt i banan, mot tekningscirkeln.

Du är blixtsnabbt där, stöter pucken med backhandsidan av klubbladet, mellan motståndarens klubba och skridsko. Pucken studsar brant i sargen och trots att dina ben skriker i protest trycker du ifrån med tre kraftfulla skär, ser att hela mittzonen är tom.

Nu är det bara du och målvakten. In över offensiva blå linjen, benen trampar av sig självt, glöder under damaskerna. En kort kroppsfint åt höger, ett översteg åt vänster och så ett handledsskott i skäret. Ljudet när pucken träffar undersidan av ribban ekar i hela arenan, målvakten försöker desperat slänga ut sitt vänstra benskydd för att låsa pucken men du kastar dig och lyckas peta in den, centimetrar från högra stolpen. Utmattad sjunker du ner på isen, det sista du ser innan hela laget kastar sig över dig är matchklockan – 19.52.

ss_preview_nhl11_jpg

Älskar du också nerven i ett riktigt bra hockeyspel? Tycker du om att spela ärliga matcher mot schyssta motståndare? Anmäl dig till vår serie!

Press2Play presenterar i samarbete med Radio Speltorsk – P2P-ligan och Speltorsk Cup. Ett seriespel och slutspel i NHL 11 till Xbox 360.

12 deltagare kommer att få chansen, 8 tar sig till slutspel och 1 person vinner prinsessan, kungariket och ett exemplar av NHL Slapshot till Wii. Serien spelas i enkelmöten, där det sätts upp ett spelschema och en deadline för när varje möte måste vara avgjort. Sedan följs serien och poängligan upp varje vecka på den här bloggen.

De två lyckliga finalisterna får göra upp om guldet i Speltorsk Cup på plats i Press2Plays studio i Stockholm, komplett med livekommentatorer!

Alltså – är du sugen på att spela en onlineserie med final på plats i Stockholm, har en Xbox 360 och NHL 11, anmäl dig nu! Skriv ditt namn och vilket lag du väljer här, först till kvarn gäller.

Deadline för anmälan är fredagen den 18:e februari.

Nu kör vi!

OBS! För att få bättre överblick gällandes paxade lag och anmälningar använder vi oss endast av Press2Plays kommentarsfält. Kommentera dock gärna och ställ frågor om evenemanget här nedan.

2011-02-05, Gästbloggare

3 Kommentarer

2011-02-05, Henrik Blomgren säger:

Och som vanligt är det X0 versionen som används så om man vill vara med måste man betala dyra medlemskap till MS istället för att kunna spela utan kostnad via PS3 :p

Litet synd tycker jag allt. Men å andra sidan. Hade inte kunnat delta i vilket fall som helst då jag tycker illa om hocket.

Bra initiativ dock. Det gillar vi!!

2011-02-06, Tuve säger:

Shit var länge sedan man spelade Hockey-spel.

2018-08-09, FUN FREE GAMES säger:

awesome watch amazing post https://funfreegames.net/

Kommentera