Radio Speltorsk

Gwellmyn vs. Hiro: Dead Space 2

hirovsgwellmyn

Fulingen Hiro har lyckats ta ledningen i vår batalj, men det gör det ju bara än mer intressantare. Jag har som sagt den stora fördelen att han väldigt ofta fastnar i jakten på gamerscores, vilket gör att jag kan vela lite extra i vilka spel jag ska ta mig an. Jag ska inte sticka under stolen med att jag blir lite stressad över när jag får klämkäcka sms om hur nära han är att klara ett specifikt spel eller att det enda som står mellan honom och sluttexterna är en slutboss.

Jag har även listat våra avklarade spel i ett separat blogginlägg, som kommer uppdateras så fort ett spel är genomspelat. Så slipper dessa inlägg bli längre och längre för varje gång.

deadspace-2

Men nu till det som har förpassats till avklarade högen för mig. Dead Space 2. Jag tänkte inte skriva så mycket om det här, då det redan finns en recension att läsa som jag skrev för Onlajn.se. Det jag kan nämna är att jag blev betydligt mer imponerad och skrämd av uppföljaren! Ärligt talat kändes första spelet riktigt ljummet och jag hade nog inte köpt tvåan förrän det hade hamnat i reabackarna. Nu hade jag turen att vinna ett exemplar från Gameshop (smygreklam!) vilket gjorde att jag kom över spelet desto tidigare än beräknat. Nu är frågan vad jag ska ta mig an härnäst? Det var inte så länge sedan jag spelade ut Deadly Premonition, vilket också var ett survival-horror spel. Så även om jag känner mig lite mätt på konceptet kan jag inte låta bli att snegla på Fragile Dreams till Wii som står i hyllan. Samtidigt kanske jag borde fortsätta med Fallout: New Vegas så att jag blir klar med det någon gång. Dessa val, dessa val!

Gwellmyn vs. Hiro: 4-5

2011-02-10, Tobias

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera