Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. GamingGrannar Topp 50: Plats 40-36

Man skulle kunna tro att det är rymdtema i veckans program, men så är inte fallet. Däremot finns det inslag av sci-fi på plats 40-36. Det blir mer och mer spännande. Den här veckan får ni däremot inga pannkakor. Eller vem försöker jag lura, så klart att ni får lite av det också. Kommentera gärna över låtvalen och låt oss veta om ni tycker att de förtjänar att vara med på listan eller kanske till och med på bättre placeringar. Precis som vanligt får ni även låtarna från tidigare avsnitt uppskrivet.

Första låten är Tobias, andra låten är Andreas

Plats 50
A Pirate I Was Meant to Be – The Curse of the Monkey Island
Type A – Tetris

Plats 49
Portal – Still Alive
Metropolis – Sim City

Plats 48
Star Maze – Super Mario Land 2
Skyworld – Kid Icarus

Plats 47
Akuda House Propaganda – Beyond Good & Evil
Stage 1 – ESPgaluda

Plats 46
Life is Beatiful – Deadly Premonition
Canyon – UN Squadron

Plats 45
Main Theme – Battlefield Heroes
Chaotic Playgrounds – Castlevania: PoR

Plats 44
Main Theme – James Pond 2: Codename Robocod
Prince Fleaswallows Rap – Parappa the Rapper

Plats 43
World of Max – Sam & Max: Season 1
The Butler Did It – Henry Hatsworth

Plats 42
Get it Togheter – Little Big Planet
Haunted Shrine – Pocky & Rocky

Plats 41
Main Theme – Bully
Opening – Suikoden 2

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-02-21

4 Kommentarer

2011-02-22, Jonas Andreasson säger:

Ja men visst! Sista låten var ju kanon :P

2011-02-22, Tiduas / Peter säger:

Förra avsnittet kände jag mig inte lika nöjd med som första (i top 50-serien) men nu körde ni hårt igen med en massa bra musik.

För att klara upp förvirringen om Castle Crashers låten så är det Jumper den heter, Forest Entrance är antagligen någon titel som uppkommit i.o.m. att någon rippare fått titlar i stil med Track01, Track 02 o.s.v. och döpt den efter eget behag, för på Waterflames Newground sida har han själv döpt låten till Jumper i alla fall. Den låten har (för att fortsätta på vardagliga användanden av spelmusik) fått vara min ringklocksignal i evigheter. En glad start på dagen minsann!

Awesome avsnitt i alla fall ^^

2011-02-22, Tobias säger:

Jonas> Visst var den, vi kunde ha låtit den loopa i typ fem minuter om vi ville ;)

Tiduas> Ah, tack för förklaringen! Ja Forest Entrance verkar vara den inofficiella titeln, har sett nu att den figurerar på flera ställent tillsammans med namnet Jumper.

2011-03-10, Daniel säger:

Om du (vem det nu var) väl har börjat att hålla koll på webbsidor via en RSS-läsare går du aldrig tillbaka till att scrolla genom 100 sidor/dagen för att se om de blivit uppdaterade. RSS är typ det bästa sedan skivat bröd. :-)
Google Reader rekommenderas!

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.