Radio Speltorsk

Avsnitt 111

avsnitt111Andreas har återhämtat sig och är åter i studion, men det är även Decultures Henrik Blomgren som bland annat utbildar Speltorskarna inom fenomentet visual novels. Men även mer traditionella spelintryck avhandlas, och intrycken är väldigt goda. The Witcher 2 verkar ha potential att klå alla högprofilrollspel i år, medan indieäventyret Gemini Rue hyllas som det bästa peka-klicka-spelet på ett decennium. Därutöver bland annat Hyperdimension Neptunia, Brink och Hunted: The Demon’s Forge. Och – back by popular demand – Spelnördbataljen!

Låtlista:
Ar Tonelico 3 – EXEC_EP=NOVA/.
Malmen – Wildberries

Länkar:
Deculture
Henriks twitter
We Dare-trailern
My Girlfriend is the President
Demonbane

Radio Speltorsk tipsar:
Ar Tonelico-serien

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-03-03

1 Kommentar

2011-03-03, Deculture gästar Radio Speltorsk | Deculture säger:

[...] Klart som korvspad tackade jag ja. Resultatet hör ni här: http://radiospeltorsk.se/2011/03/03/avsnitt-111/ [...]

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.