Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. GamingGrannar Topp 50: Plats 30-26

Nu har vi kommit halvvägs och det börjar dra ihop sig. I veckans program är Hiro lite enspårig och det är inte stor variation på spelserier för honom denna vecka, medan Tobias har plockat ihop både gammal 8-bitarsmusik och lite nyare toner. Vi hinner även få in en liten visa bland bubblarna.

Då de tidigare placeringarna tar sådan plats har vi bestämt att istället göra ett eget blogginlägg där ni kan se den fulla listan som kommer att fyllas på allt efter att programmen har sänts. Där kan ni även hitta alla bubblare som vi spelar. Inlägget hittar ni här.

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-03-07

10 Kommentarer

2011-03-07, Chris säger:

Wiii Äntligen Måndag Äntligen O livet börjar på nytt igen! =D Awesome avsnitt som vanligt!

Och apropå ingenting.. Hiro: Dessa fight kvällar då det spelas Marvel Vs Capcom 3 är det Online och på Xbox så vanliga svenssons kan vara med?

Tobias: Sjukt sugen på att spela in ett gäst avsnitt lagom till framtiden, Vad är rikt linjerna för att lyckas få fram en vettig produkt? :D

2011-03-07, Tobias säger:

Chris> Tackar och bockar! Självklart får du vara gästdj! De enda riktlinjerna är att det ska vara 8-10 låtar med lite mellansnack. Antingen spelar du in och redigerar själv (med t ex audacity) eller så spelar du in och skickar över ljudfilen och låtarna till spelklassiker@gmail.com så kan jag klippa ihop det :)

2011-03-08, hiro säger:

Chris: Vi körde tyvärr enbart MvC3 en Tisdagkväll då online systemet just nu suger rätt rejält på spelet. När SSF4 har en spectator lobby där du kan kolla på de matcher som utspelas halkade vi tillbaka dit då det är lite mer underhållande att sitta på bänken.

Skulle du däremot se att vi någongång sitter och lirar MvC3 i en lobby några stycken får du ju aldrig tveka på att hoppa in, bara att adda EoN HirO ju! :D

2011-03-09, Chris säger:

Hiro: Bara adda och adda.. ;D Typiskt nog är din Friend list full *attans*

2011-03-09, Jonas Andreasson säger:

Börjar bli grymt spännande nu mot slutet, herregud. Bra låtval (som vanligt) och skön stämning mellan er :)

2011-03-11, Daniel säger:

Riktigt bra musik ni lyckats vaska fram!

2011-03-11, Tobias säger:

Chris> Hiro är en väldigt populär man *host, harkel* ;)

Jonas> Kan du tänka dig vad vi tycker! Vi ligger dessutom lite före er andra, då vi spelar in två avsnitt samtidigt hela tiden. Så nästa avsnitt för oss är avsnitt 100 :D

Daniel> Tack och bock! Vi gör vårt bästa. :)

2011-03-11, John säger:

Skönt avsnitt med härliga låtar! Fråga, vart har Spelklassiker 1-10 i arkivet tagit vägen? Just nu är de 404 och hade gärna velat lyssna på dem.

2011-03-11, Tobias säger:

John> Vet inte riktigt vad som hänt, ska kika på det. Tack för uppmärksamheten.

2011-03-11, Chris säger:

Typiskt… Vem vill nu bli min vän ;D jag har ju inga Xbox vänner.. >.<

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.