Radio Speltorsk

Avsnitt 112 – MMO-special

avsnitt112När Andreas är borta dansar MMO-spelarna på bordet, i det här fallet är det Johan Eklund och Andreas Berg som gör Sebastian sällskap. MMO-genren i allmänhet och World of Warcraft i synnerhet dissekeras i sina beståndsdelar, och övergripande genredebatter varvas med navelskådande patch notes-analyser.

Låtlista:
World of Warcraft: Cataclysm – World Reborn

Länkar:
Skillpoint
Ett glas juice
Fredagsraiden
Johans Twitter
Andreas Twitter

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-03-11

4 Kommentarer

2011-03-11, Berg gästar Radio Speltorsk « Ettglasjuice säger:

[...] istället för att sitta och läsa om det här hoppa över till Radiospeltorsk.se och lyssna på [...]

2011-03-11, Radio Speltorsk och säsong 2-datum! :: Fredagsraiden | Svensk podcast om World of Warcraft (WoW) säger:

[...] upplägg i framtiden. Dessutom avslöjas startdatumet för andra säsongen av Fredagsraiden! Klicka här för att lyssna eller fortsätt läsa för de saftiga detaljerna [...]

2011-03-13, Vargavaka säger:

Nu är väl iofs. inte ryggdunk-kommentarer särskilt intressanta men jag tycker ni skall ha en eloge för hur konstanta ni är. Andreas borta ännu en vecka? Inga problem, det blir MMO-specialare med två gäster!
Har ni någonsin missat ett avsnitt (bortsett från planerade uppehåll)?

Vad gäller själva avsnittet så uppskattade jag det. Jag är lite WoW-skadad så jag är inte opartiskt nog att bedömma det men det kändes som om ni höll diskussionen på en sådan nivå att man skulle kunna uppskatta det utan att vara fast i MMO-träsket.

2011-03-14, Sebastian säger:

”Nu är väl iofs. inte ryggdunk-kommentarer särskilt intressanta men jag tycker ni skall ha en eloge för hur konstanta ni är.”

Glada tillrop uppskattas alltid.

”Har ni någonsin missat ett avsnitt (bortsett från planerade uppehåll)?”

Nej, inte sedan vi började köra regelbundet för några år sedan.

”det kändes som om ni höll diskussionen på en sådan nivå att man skulle kunna uppskatta det utan att vara fast i MMO-träsket”

Nu har jag inte lyssnat på det själv ännu, men ibland tror jag vi grottade ned oss lite väl mycket. Men grundtanken var ju att hålla det hela på en ganska konceptuell nivå.

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.