Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. GamingGrannar Topp 50: Plats 25-21

Även om vi låter förvirrade i början, så är det här avsnitt 97. Vilket även innebär att vi presenterar platserna 25 till 21 på vår topp 50 lista. Förra veckan hade Hiro endast låtar från Castlevania och Final Fantasy. Fortsätter han vara lika enformig i sin lista, eller finns det annat på hans reperteoar? Lyssna så får ni se. Som vanligt tar vi varmt emot kommentarer och e-post.

Tidigare listplaceringar hittar ni här!

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-03-14

2 Kommentarer

2011-03-14, SvenneFenne säger:

Gött att det är måndag igen!

Skriver mer efter jag lyssnat klart… Just nu ljuder Terras theme från FFVI… Magiskt bra!

2011-03-16, SvenneFenne säger:

Bättre sent än aldrig… ;)
Förutom Terras Theme som jag fullkomligt avgudar så går José Gonzales bidrag till vilda västern inte av för hackor. Även låten från Wild Arms (? låten efter Far Away… var det från Wild Arms eller? Har teflonminne…) är riktigt bra.

Tobias bubblare > Andreas bubblare BY FAR i detta avsnitt. :P

Och om vi ska snacka Pro Wrestling så säger jag bara STARMAN! :)

Tack för ett bra avsnitt boys!

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.