Radio Speltorsk

Avsnitt 113

Avsnittsbild113I veckans Radio Speltorsk gästar Jesper Englin vilket leder till att vi spårar ur fullkomligt och pratar om På Spåret, Gay of the Tentacle och Melodifestivalens efterfest. Men lite spelprat blir det allt, denna gång våra tankar om Yakuza 4, Mortal Kombat, Tiny Wings, Top Spin 4 och Fight Night Champion för att nämna några.

Låtlista:
Aquaria – Lost to the Waves – Alec Howolka
Vigilante – So it Begins (Intro Theme from Super Metroid)

Länkar:
Jespers Twitter
Jeppejoy
Press2Play

Radio Speltorsk tipsar:
Rockin’ Kats

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-03-17

4 Kommentarer

2011-03-17, Tommy säger:

sweet. har längtat hela veckan. Grattis förresten till min röst på er som årets spelpodcast på L7 årliga omröstning. Tommys röst- den enda rösten som räknas.

2011-03-17, Optimalt tumult i Speltorsk-studion! | Press2play.tv säger:

[...] I avsnitt 113 av Radio Speltorsk gästar jag för andra gången podcasten med världens bästa introjingel. Det roligaste med formatet podcast och den, låt oss kalla det för ”öppna” planering som Sebbe och Andreas tillämpar efter flera år av sändningar, är att diskussionerna ofta får fritt spelrum. Det här avsnittet slår nog något slags rekord i att inte hålla sig på banan. Under två timmar halkar vi omkring över ämnen som uppmuntrande mattanter, tonåringar som rånar Statoil och R Kellys fetischer. Dessutom pratar vi lite spel. [...]

2011-03-17, Kletet säger:

Kul med en återkomst av Jesper. Jesper är bra! :)

..för att inte glömma Andreas då förstås! :D

2011-03-22, Mayhemic säger:

Tjenare grabbar.

Nu har ni sen några veckor tillbaka en ny trogen lyssnare på kroken, Hade mer eller mindre gett upp tanken på att påbörja en nya spelpodcast-lyssning efter att ha tragglat mig igenom allt med spelradion och inte ”i mina vildaste tankar” trott det fanns någon som kom upp i samma kvalité och med lika sköna människor med öronvänliga röster, men tji fick man. ;) Har givetvis börjat från starten och har nu kommit upp till avsnitt 30, blir enklast att hålla reda på vad man lyssnat på, och vore ju dumt att missa något i förbifarten. En smått trevande men charmig start, men ni kom iform imponerande snabbt. Kommer ta ett tag innan jag nått ändå fram till senaste avsnittet… men har då å andra sidan många sköna timmar framför mig, ska bli kul att se hur ni utvecklats under åren, och vilka programpunkter etc som finns kvar. Håller tummarna att möjligheten att önska musik finns kvar, så inte den där sk paranoian över upphovsrättigheter även drabbat er, är ju alltid trevligt att höra spelmusik i sitt orginalskick och inte enbart i halvtaffliga mixar/omtolkningar.

Hur som helst, fortsätt det excellenta jobbet! Respekt!

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.