Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. GamingGrannar Topp 50: Plats 20-16

I veckans avsnitt går vi in på plats 20-16. Som vanligt är det en blandning av gammal och nytt, sött och salt. Andreas har till och med en riktigt gammal låt på sin lista, vem kunde tro att det fanns en sådan gammal retroräv i killen? Tobias fortsätter dessutom tjata om musiken från ett specifikt XBLA-spel. När kommer han tröttna egentligen?

Tidigare placeringar hittar ni som vanligt här.

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-03-21

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.