Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. GamingGrannar Topp 50: Plats 15-11

Bara ett avsnitt kvar innan det magiska 100:e programmet. Tobias och Andreas tar bland annat en titt på de recensioner som kommit via Itunes och bråkar som vanligt om vem som har bäst musiksmak. Denna vecka bjuder vi dessutom på många äldre spel och låtar. Håll till godo!

Hela topplistan hittar ni här!

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-03-28

3 Kommentarer

2011-03-28, pixelviking säger:

Vaaaaaaa? Fick inte Hiro räkna Resident Evil? Det sa han aldrig till mig. Nu känner jag mig jätteskyldig ju! :O

Gwellmyn, nu kan du väl inte klaga ändå? Inte nog med att jag sinkar Hiro… jag får honom att spela spel som inte ens räknas! ;)

Hursom, nu är det OLIDLIGT spännande hörreni! Hur ska vi kunna hålla oss en vecka till avsnitt 100? *biter nervöst på naglarna*

2011-03-28, Tobias säger:

Klart jag kommer fortsätta klaga! Det är ju det jag gör bäst ;P

Visst är det spännande! Jag har visserligen avsnitt 100 på burken hemma, så jag vet ju hur det låter, men det ska bli så himla kul att höra vad ni lyssnare tycker! :D

2011-04-08, Morgan säger:

Letar som tusan efter ackord till låten ”Reload press play and start the beginning of the day” men kan tamejtusan inte finna acord eller text någonstans. Kan ni kanske skaka fram en mejl adress till ”Burn the rope” snubben så man kan mejla så vore det toppen.
Spelklassiker MUSIK ;-)

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.