Radio Speltorsk

Avsnitt 118

avsnitt118Det blir dubbeldos av Andreas denna veckan när Andreas Berg gör återbesök för att prata bloggande och Wii 2-rykten. Vad det pratas om i spelväg? Jo, det pendlar från stortitlar som Portal 2 och The Witcher 2 till indiedarlings som Bumpy Road och One Single Life.

Låtlista:
Vader – Sword of The Witcher
Kirby’s Dream Land – Main theme

Länkar:
Ett Glas Juice
Fredagsraiden
Bergs Twitter
Skillpod Special – Framtidens konsoler
VGCats om Connectivity
Old Man Murray
Karoshi
Blindtype

Radio Speltorsk tipsar:
Kirby Super Star

Nästa vecka kör vi live igen, tisdag 26/4 21:00!

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-04-21

3 Kommentarer

2011-04-25, Jacob Harangi säger:

Underbart avsnitt!
Skälet till att jag började lyssna på Radiospeltorsk var då jag såg att andreas berg skulle vara med i ett avsnitt. Tyckte väldigt mycket om honom från Gameplayer tiden. Så nu är min dag fullbordad igen!
Tack!

2011-04-25, Fleischer säger:

Tror inte nintetendo har något val utan måste släppa en ny konsoll innan Sony och Microsoft. Ska man tro ryktena så är ju wii 2 6-7 år gammal tech precis som deras andra konsoller så om dom får ut den innan dom andra tillverkarna så ser det inte lika illa ut.

Personligen börjar jag tycka dagens konsoller ser rätt utdaterade grafiskt sett. Skulle vilja se något nytt och kraftfullare. Witcher 2 ser ju rätt lovande ut på den fronten men det är ju PC exclusivt också.

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.