Radio Speltorsk

Avsnitt 119

avsnitt119Återigen vankas det livesändning och tillsammans med lyssnarna i chatten avhandlar vi ämnen som hackerinvasionen av Playstation Network, Nintendos nästa konsol samt misslyckandet med PSP Go. Portal 2 har spelats igenom av båda parter och Sebastian har gjort återbesök i det ursprungliga Portal vilket innebär en skarp analys samt jämförelse spelen emellan. Andreas har förälskat sig i Metroidvania-upplägget i Monster Tale och har dessutom äntligen lagt vantarna på Iphone-versionen av Superbrothers: Sword & Sworcery EP.

Låtlista:
Ninjan7 – Drasken Mc. Löf
Superbrothers: Sword & Sworcery EP – Lone Star

Länkar:
PSN hackat
Ign sammanfattar ryktena kring Wii-uppföljaren

Tävling:
Gör din egna ”Radio Speltorsk tipsar” och berätta för oss samt våra lyssnare om ett förbisett, underskattat eller okänt spel. Skicka oss en ljudfil till tavling@radiospeltorsk.se där maxlängden för ditt bidrag inte överstiger fem minuter. Ett exemplar av Back to the Future och dess fem episoder står på spel. Tack till Gamersgate för tävlingsbidraget!

OBS! Deadline för tävlingen är den 8 maj!

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-04-28

5 Kommentarer

2011-04-28, UfU__X säger:

Har ni någon ungefärlig deadline för tävlingen?

2011-04-28, Andreas säger:

@UfU_X: Tja, vi kan dra till med 8 maj så hinner ni klura en dryg vecka åtminstone. Uppdaterar avsnittstexten också. Tack för att du noterade att vi inte hade informerat om det. :)

Vi hoppas visserligen att det här är något som uppmanar till fler lyssnarbidrag i ljudform även i fortsättningen. Även om tävlingen tar slut ser vi gärna att ni bidrar med den här typen av inslag då och då. Det vore extremt kul om vi också får möjlighet att ta del av era tankar om spel. :D

2011-05-02, joary639 säger:

Trevligt med live. Nästa gång ska jag försöka vara med live oxå.

2011-05-04, Vargavaka säger:

Det var skitkul med direktsändning igen, och att ta in tips från lyssnarna för ”speltorsk tipsar” är även det en trevlig idé. Jag skall försöka se till att spela in ett ljudklipp, när jag kommer på vad jag vill tipsa om. Det känns ju som om Andreas sprider ordet om Cave Story väl nog så det skippar jag. Får ta mig en funderare…

2011-05-05, Andreas säger:

@Vargavaka: Kul att du gillar våra livesändningar och vi ser fram emot ditt bidrag! <3

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.