Radio Speltorsk

Avsnitt 120

avsnitt120När Mathias Novak gästar kan det inte undgås att pratas om fighting. Bortsett allmänna reflektioner kring genren bjuds det även på väldigt specifika intryck från det nya Mortal Kombat. För maximal bredd varieras det även med intryck från två väldigt skilda genrer, Virtua Tennis 4 dissekeras i detalj och i bästa Plus-anda får vi reda på exakt vilken DLC till Dragon Age: Origins som faktiskt är värd att investera i.

Låtlista:
Ikari Warriors (gitarrcover av funkymax)
Final Fantasy IV – Main theme

Länkar:
Mathias Twitter
Skillpoint
Mortal Kombat: Legacy

Radio Speltorsk tipsar:
Eternal Champions

Tävling:
Gör din egna ”Radio Speltorsk tipsar” och berätta för oss samt våra lyssnare om ett förbisett, underskattat eller okänt spel. Skicka oss en ljudfil till tavling@radiospeltorsk.se där maxlängden för ditt bidrag inte överstiger fem minuter. Ett exemplar av Back to the Future och dess fem episoder står på spel. Tack till Gamersgate för tävlingsbidraget!

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-05-05

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.