Radio Speltorsk

Avsnitt 121

avsnitt121När Samson Wiklund tittar förbi debatteras det som sig bör både högt och lågt. I spelväg gör favoriter som Portal 2 och Mortal Kombat återbesök, men det sprids även lite kärlek över (det första) The Witcher och finska Metroidvania-pärlan Outland.

Låtlista:
Silent Hill – Theme of Laura (gitarremix av Jonas Tunander)
Blue Dragon – Eternity

Länkar:
Retroresan
P3 Spel
Samsons Twitter
Hade de ingen kontroll?
Sebastian vilse på GamesCom
En titt på Mortal Kombat

Radio Speltorsk tipsar:
The Dishwasher: Vampire Smile

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-05-12

12 Kommentarer

2011-05-13, Mayhemic säger:

Lämnar folk ifrån sig kommentarer på annan plats? tycker det ekat väl, och framförallt oförtjänt, tomt senaste tiden. Tänkte iaf flinka in med lite kärlek och klappar på axlarna, ni är guld!

2011-05-13, Mayhemic säger:

Hur går man förresten tillväga om man vill få sig en egen avatar jämte sina inlägg?

2011-05-13, mooglim säger:

Håller med föregående talare om att det är lite väl få kommentarer här med tanke på vilken myskvalitet som ständigt hålls i avsnitt efter avsnitt. Så tack för att ni finns helt enkelt! Måste också specifikt tacka för tipsandet av Cave Story som verkligen fick mig att komma ihåg på riktigt varför jag aldrig vill sluta spela spel. Kör hårt i framtiden!

2011-05-13, Andreas säger:

@mooglim & @Mayhemic: Tack så mycket för era fina ord, det värmer ska ni veta. <3

Det händer väl att folk lämnar någon enstaka kommentar på nåt forum, Facebbok eller Twitter men det har överlag varit få kommentarer det sista.

@Mayhemic: Regga ett konto på Gravatar (http://sv.gravatar.com/) så kommer du automatiskt få en avatar när du kommenterar här.

2011-05-13, mh76 säger:

Det finns på både gott och ont betydligt fler podcast idag, jämfört med när ni började med Radio Speltorsk.

Fast samtidigt är det lätt prenumerera på samtliga podcast och det kostar ingenting.

Jag hoppas innerligt att ni orkar hålla på i många år till. Trots att jag tycker ni var bättre förr. Alltid trevligt får höra era ljuva stämmor. Men gillas att ni börjar ta upp lite om nyheter igen.

Förhoppningsvis får ni en ordentlig lyssnarboost när ni sänder E3-special när mässan drar igång. För det ska ni väl göra, dvs en specialare? :)

2011-05-13, Andreas säger:

@mh76: Vi ska försöka att leverera en E3-special i år igen. Dock inte i liveformat som i fjol då Sebastian faktiskt närvarar på mässan i år. Allt handlar dock om hur vi lyckas tajma allting och hur uppkopplingsmöjligheterna ser ut på mässan.

2011-05-13, Vargavaka säger:

Jag håller helt med, kommentartorkan är verkligen oförtjänt. Jag tycker att ni har levererat riktigt starka avsnitt den senaste tiden, och direktsändningarna varannan vecka har blivit något av en oas till avkoppling i mitt annars fullproppade schema nu för tiden. Att bara sjunka ner till en 2-3 timmars skitsnack på tisdagkvälllarna känns verkligen skönt efter ännu en helg full av jobb dag och natt.

/ryggdunk och highfive

2011-05-14, Robert Jonsson säger:

Lovar att börja kommentera avsnitten mer då jag hinner ikapp – har just betat av förra årets sommarlovsprogram så jag gissar att jag är ikapp till nästa säsong.

Men lite uppmuntrande ord: ni gör ett jäkligt bra jobb och jag hoppas att ni förstår att ni är uppskattade hos mig. Jäkligt bra sällskap på långa promenader eller cykelturer! :)

2011-05-17, mh76 säger:

Vet inte hur jag ska säga detta utan att ni ska ta illa upp. Jag gillar er podcast. Har lyssnat på samtliga inspelade. Helt otroligt när man tänker efter.

Har tänkt på vad ni skulle kunna göra för att få fler lyssnare. Den där glöden ni hade i början tycks ha försvunnit.

Men den senaste tiden känns det som ni själva har tröttnat på Radio Speltorsk. Att det känns som ett tvång spela in nya avsnitt. Känns som ni redan har gett upp. Och att ni låter podcasten leva på sitt sista andetag.

Menar inget illa alls. Bara den känslan jag fått. Om det kan vara orsaken till färre lyssnare?

Tycker ni som personer är helt underbara och känns som man skulle känna er på riktigt. Vore som att förlora en familjemedlem om Radio Speltorsk upphör.

2011-05-17, Andreas säger:

@mh76: Jag lovar att vi tar upp din kommentar med flera andra i avsnittet som dyker upp på torsdag. Håll ut! :)

2014-02-06, Samson Wiklunds blogg » Podcastlegenden Samson Wiklund säger:

[...] Avsnitt 121, där jag är en helt vanlig gäst, utan någon speciell anledning. [...]

2015-11-10, Podcastlegenden Samson Wiklund | SamsonWiklund.com säger:

[...] Avsnitt 121, där jag är en helt vanlig gäst, utan någon speciell anledning. [...]

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.