Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. GamingGrannar 106 – Sega Saturn/Dreamcast

sega-saturn-dreamcastNu har Andreas varit i farten igen och utmanat Tobias. Denna veckas utmaning gick ut på att hitta låtar till Sega Saturn respektive Dreamcast. Så i veckans program blir det extra mycket Sega-musik för er som gillar det. Tobias tyckte att det var klurigt att hitta låtar, men blev ganska nöjd med det han hitta, men fick veta ganska snabbt av Andreas att det fanns betydligt bättre låtar enligt hans tycke. Vi får väl se vad ni lyssnare tycker.

Låtlista
Song of Soul’s Rest – Shining Force 3
Purple Town – Border Down
Getting Muddy – Sega Rally
Sona Mi Areru Ec Sancitu – Panzer Dragoon Saga
Unblessed Soul – Soul Calibur
Third Strike Theme – Street Fighter 3: Third Strike
Title – Amok
Take the Snow Train – Nights into Dreams
Boss Theme – Skies of Arcadia
Jet Set Medley – Jet Set Radio

Nästa veckas tema: Pyttipanna (med rödbetor och ägg)

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-05-16

4 Kommentarer

2011-05-17, Skogga säger:

Va, vänta nu. Har du Tobias jobbat som biografmaskinist?

2011-05-17, Tobias säger:

Nope, inte som biografmaskinist. Men däremot har jag jobbat på SF bio (mest Filmstaden Söder) som biljett/godisförsäljare mellan 2004 och 2008. :)

2011-05-17, Skogga säger:

Aha, på så vis. Tänkte när du nämnde att du sett de fem sista min på Pirates 18ggr (eller något sådant). Det ingår ju nämligen i mitt jobb att även köra bio här uppe i norr och kände igen det där då jag själv var tvungen att stå ut med de sista minutrarna av Konungens Återkomst typ en 12 ggr under en jul ;)

2011-05-17, Tobias säger:

Aha. Nä, men den sommaren så jobbade jag på en annan biograf där vi alltid var två kvar till efter sista föreställningen, en maskinist och så en försäljare.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.