Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. GamingGrannar 107 – Pyttipanna 12

pyttipannaVad gör vi när vi får idetorka? Självfallet tar vi till skafferiet och plockar fram en salig blandning i det vi kallar för pytt i panna. Självfallet kan vi inte låta bli att bråka lite om Mega Man 1 verkligen har en snygg boxart eller inte.

Låtlista
Stage 1 – Section Z
Theme of Samus – Metroid: Other M
Battle Music – Paper Mario 2: TTYOD
Awe of She – Guilty Gear X2
S-Express – irq7
The King of Speed – Daytona USA – Tobbe L
Goal Scoring Superstar Hero – Sensible World of Soccer
Credits Song (Want you gone) – Portal 2
Phalanx – Demons Souls
Main Theme New Super Mario Bros – Super Smash Bros Brawl
Go! Go! Buriki Daioh! – Live A Live

Nästa veckas tema: Växter

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-05-23

5 Kommentarer

2011-05-23, Dandagob säger:

Yoyo! Har inte kommenterat än och är en mycket ny lyssnare. Var riktigt trevligt att höra musik från GG och från live a live. Iaf har jag ett bra tips på gräs temat och vet inte om detta är rätta ställe att skriva på men jaja. Så fort ni sa vad nästa avsnitt skulle handla om så kom jag på direkt på vad som skulle passa! Darkwing duck till NES och Bushroots bana såklart.

Tack för det fina podcastandet!

2011-05-24, hiro säger:

Mycket bra låt! Och kul att du gillar programet :D

2011-05-24, Chris -> ChrisX säger:

Min tillförsel inför Vår/Sommar temat..
Ett spel som många har nostalgi till och ofta brukar spela igenom 1-2 spel varje sommar är ju något av alla spelen till Final Fantasy serien det är la nästan ett måste för många inbitna fans åtminstone. Så varför inte bjuda på en lite Remix med Inspiration ifrån Chocobos Tema låt
Joe Redifer – Final Fantasy 5 ROBOvoice OC Remix

2011-05-24, Mayhemic säger:

Nu när ändå FF kom på tal, så är temat till FFVII-staden Costa Del Sol grymt somrig… Tänk att ligga på beachen med en stor kall öl i handen och med den lirkandes i öronen.

http://www.youtube.com/watch?v=F3U5vcbdSN4

2011-05-26, Per (Mustaschen) säger:

Hej killar ni vet att jag gillar ert program. Men det var en sak jag inte tyckte om med detta program. Jag är på väg hem ifrån skolan i lugnan ro och lyssnar, då ni spelar låten ifrån Metroid (som jag gillade..). Den tar slut och pang så spelar ni en låt som får mig främst att associera till ett hysteriskt Mc Donaldskalas. Men utöver det så var det lika bra som vanligt.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.