Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. GamingGrannar 108 – Växter

the-8-most-badass-flowers-in-video-games-computer-gameDenna vecka försöker Tobias och Andreas växa upp (badum-disch!), men är lika barnsliga som vanligt. Vi är dessutom väldigt självgoda och vågar säga att vi återigen har lyckats överträffa oss själva. För er som inte förstått ännu, så är veckans tema växter. Ni vet, blommor, träd och sådant stuff. Vi introducerar även ett nytt inslag som kommer att återkomma varje månad med hjälp av ChrisX.

Glöm inte heller att önska låtar till vårt kommande sommartema!

Låtlista
Credits – Apidya
Plant Man – Mega Man 6
Namida Ga Afureta – Pikmin – Strawberry Flower
Grass Land – Kirbys Epic Yarn
Main Theme – Harvest Moon: Back to Nature (Ps1)
Daytime Remix – Plantz vs. Zombies – ChrisX Remixtime!
Bushroots – Darkwing Duck – Dandagob
Ripe Seeds – Castlevania II: Belmont´s revenge (GB)
Chop Chop Master Onion Rap – Parappa the Rapper
Fear of the Heavens – Secret of Mana – Orchestra
Flower Garden – Yoshi´s Island: Super Mario World 2
Ending – Super Tennis

Nästa veckas tema: Demoner

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-05-30

3 Kommentarer

2011-05-30, ChrisX säger:

Yay! =) Det blev ju bra må jag säga! ser fram emot som f** till Sommar avsnittet! ^^ ska bli spännande o se hur långt det avsnittet blir faktist!

Angående mitt nick går faktist båda bra ^^ jag väljer att gå via Chris”Cross” men vanligt Chris X funkar mycket bra med! :) X kan ju ses som ett kryss med så.

Ang. nästa veckas program ska jag ta en lite långtradare och peka =D appropå Demoner så finns det ju en söt lite unge vid namn ”NEMO” som är NES:ets lilla Dream master och denna lilla NEMO slåss ju mot sina Demoner i sina drömmars värld i stora hopp om att rädda världen! så min önskelåt för Demon veckan blir Little Nemo The Dream Master – (Stage 1) Mushroom Forest
http://www.youtube.com/watch?v=R-9kS8×5qqU

2011-06-02, Tiduas / Peter säger:

Kanonbra avsnitt det här, var trevligt med en liten remixpunkt i progammet också ChrisX.

Jag såg ett mjölkpaket samma dag som jag lyssnade på förra veckans program där Hiro förklarade sin kärlek till fil. Kunde inte låta bli att ta en bild:

http://dl.dropbox.com/u/1846116/IMG_0243.JPG

Och till nästa veckas program skulle jag vilja önska en låt från Chou Makaimura (eller Super Ghouls ‘n Ghosts, men jag har så svårt att skilja på de engelska titlarna som nästan heter samma sak allihop, de japanska är hundra gånger mycket bättre) till SNES. Mer demoner än i det spelet får man leta efter :)

Önskelåten: http://www.youtube.com/watch?v=xDRUhhBVrng

2011-06-06, hiro säger:

Tiduas: Haha, fil… djävulens avkomma!

Bra önskelåt, tyvärr är avsnittet redan inspelat :x

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.