Radio Speltorsk

Avsnitt 124: Inför E3-special

e3-2011När spelvärldens största händelse, E3-mässan, bara är dagar bort snackar vi om förhoppningar, rykten och förväntningar. Storspel som Mass Effect 3, The Elder Scrolls V: Skyrim och Batman: Arkham City debatteras, men vi skänker också mindre titlar som El Shaddai, Rayman: Origins samt From Dust en tanke. Nästa vecka kommer Sebbe befinna sig mitt i händelsernas centrum i Los Angeles och vi kommer givetvis göra allt för att kunna förse er med mer godis från mässgolvet.

Länkar:
Sebbes Twitter
Skillpoints E3-sajt

Glöm inte att snickra ihop ditt egna Radio Speltorsk-avsnitt!

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-06-02

1 Kommentar

2011-06-02, Mayhemic säger:

Härligt avsnitt som alltid. Och åskan som bitvis låg och störde stackars Andreas satte bara extra charm på skiten. ;)

Och dessutom den första livesändning där jag kunna följa med hela avsnittet igenom, riktigt kul att kunna flika inte lite synpunkter, låta ”geniknölarna” arbeta och få igång diskussioner. Det verkar ju ändå vara ett troget och gött gäng som återkommer då det vankas liveavsnitt.

Det här årets E3 har goda förutsättningar att bli något alldeles i hästväga, och då har man trots allt ingen vidare koll på vilka oväntade äss i rockärmen som kommer dyka upp.

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.