Radio Speltorsk

Avsnitt 125: E3-special

e3-2011När Sebastian är och klämmer på häftiga spel på andra sidan Atlanten tar vi istället hjälp av Tobias Jensen och Anders Brunlöf för att sammanfatta alla de konferenser som ägt rum under E3. Det snackas givetvis om Playstation Vita, Microsofts Kinect-stöd och Nintendos nya konsol, Wii U. Men vi hinner också med mycket annat under de nära två timmarna med intryck, analyser och svammel om den stora spelmässan.

Länkar:
Spelklassiker Musik ft. Gaminggrannar
Bitlof
Retroresan

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-06-08

7 Kommentarer

2011-06-08, Vargavaka säger:

Meh, Andreas! RS skall ju komma ut på Torsdagar. Du har förstört min tidsuppfattning, nu har jag gått runt och trott att det var Torsdag hela dagen. Oh well, nu känns det iofs som om jag har tjänat en dag så jag får väl tacka :)

Kul med en E3-sammanfattning för de som inte har någon koll. Som jag. Nya Wii verkar ju faktiskt ganska rimlig nu. En skärm som tar emot strömmat material borde gå att bygga till överkomligt pris, och att du håller i kontrollen med händerna isär borde inte vara ett egentligt problem. I arkadkabinetter funkar det bra, och med den enda kontroll som tillåter mig att välja (mote + nunchuk) så väljer jag alltid att sitta med händerna isär.

Sist en kort fråga till Andreas: Jag har tidigare varit inne och pillat i er butik för att köpa en mysig RS-tischa (knallgul) men aldrig fått tummen ur. Vilket det skall bli ändring på. Det står att den använder flextryck, vilket verkar vara helt ok (även om jag själv alltid gillar silkscreen mest). Hur har ditt tryck hållt sig? Har det blivit stelt och spruckit med tvätten eller är det fortfarande ok?

Som vanligt tack för ett gött avsnitt.

2011-06-09, ozzy88 säger:

Trevligt avsnitt! Tråkigt att E3 inte var nån höjdare men ändå intressant med nya konsoler.

2011-06-09, mh76 säger:

Var ett bra avsnitt. Trodde först inte ni skulle göra en E3-specialare så blev positivt överraskad.

Men synd att Nintendo hela tiden får en massa skit. Märks att ni är Nintendo-hatare då ni slänger skit på dem när tillfälle ges.

2011-06-09, David säger:

Öh, va?
Varken Andreas eller Sebbe är välan någon nintendohatare?

Själv är jag nyfiken på Nintendos nya och ganska förundrad. Inte pepp än, men det kanske kommer

2011-06-10, mh76 säger:

David: Jag överdrev en smula om hatar. Men så fort möjligheten fås får Nintendo en massa skit om hårdvara och egna spel. Inget duger det NIntendo gör.

2011-06-13, Fleischer säger:

Ser inte riktigt varför dom envisas med kinect för röststyrning när det borde fungera minst lika bra med ett vanligt headset.

Tror inte det kommer dröja länge innan Sony utannonserar samma funktionalitet med PS Vita som Wii U har med sin skärmkontroll.

Annars trevligt avsnitt som vanligt även utan Sebbe.

2011-06-14, Mayhemic säger:

Ett riktigt lyckat e3 även om det bjöds på ganska få överraskningar, och efter att nintendos nya hunnit sjunka in och konsollen väl visades så är det pepp till tusen som gäller.

På tal om ingenting, men minns att det talades om tillfälligt nedsatta iphonespelpriser för ett tag sen, du har ingen länk att slänga iväg hitåt Andreas? Det nämndes några sidor om inte mitt gamla minnet sviker

Funderar också på att beställa hem en Speltorsktröja, kvalitén är godkänt right?

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.