Radio Speltorsk

Avsnitt 126: Rapport från E3

e3-2011För sista gången i år tjatas det om den stora tv-spelsmässan borta i landet i väst, och det med anledning av att Sebastian återkommer från sin visit där. Resultatet blir två timmar av non-stop spelintryck. Wii U, Skyrim, Playstation Vita, Bioshock Infinite och mycket, mycket, mycket mer.

Gör sommarlovsavsnitt! Alla detaljer om hur man går tillväga finns här.

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-06-16

4 Kommentarer

2011-06-16, Mayhemic säger:

Hade varit fint att se Angelica och Tobias återigen fixa ihop några sommarvsnitt, men så ser det ju tyvärr inte ut att bli. De häromåret var ju riktigt kul i all sin virrighet. ;)

Annars får man tacka för en utomordentlig E3-rapportering… som lätt egentligen hade kunnat fylla ut 2 timmar till.

2011-06-23, Vargavaka säger:

Det här avsnittet är ett bra exempel på er erfarenhet med redigering. Jag vill minnas mig att det var tekniska strul under inspelningen, men det märks ju knappt alls i det klippta avsnittet. Snitsigt jobbat!

Jag gissar att det kommande avsnittet är säsongsavslutningen? (Med tanke på den långa nedräkningen till nästa direktsändning). Jag ser fram emot att höra den :)

2011-06-23, Mayhemic säger:

hoppas ni lyckas klämma in två avsnitt till innan högsommaren, vore nice… har ju faktiskt kommit ikapp nu i backloggen, så nu kommer det framöver kännas jävligt tomt i öronen. Man behöver sin dagliga dos Andreas och Sebastian. ;)

2011-06-23, Sebastian Magnusson säger:

@Vargavaka – Det vi inte har i munlädret fixar vi i postproduktion, som man brukar säga ;)

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.