Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. GamingGrannar 111 – Snes

SNES_800Det har gått ganska lång tid sedan Gaminggrannar hakade på Spelklassiker Musik. Dock har det endast varit Andreas som spridit glädje med sin röst, men den här gången blir det ändring på det. I veckans program har nämligen DAVE tagit steget och delar med sig av sina personliga favoriter från nintendos flaggskepp Snes! Det blev dessutom ett extra långt avsnitt tack vare en massa önskelåtar från er lyssnare.

Apropå önskelåtar, glöm inte bort att det är knappt en vecka kvar till sista chansen att önska låtar till vår sommarspecial. Nu har vi dessutom lagt till en liten vinst. Den bästa låten, enligt en utvald jury, kommer att vinna en fantastisk uppblåsbar Donkey Kong banan!

Låtlista
Theme Tune – Clay Fighters
Overworld – Terranigma
Castlevania Dracula X (Vampires Kiss) – Bloodlines önskad av Slackiiin
Los Angeles Theme – Saturday Night Slammasters
Title Screen – Unirally
To Far Away Times – Chrono Trigger önskad av Reddwarfer
Intro – Earthworm Jim 2
Dragon in the Sky – Pocky & Rocky 2
Treetops – Magical Quest starring Mickey Mouse
Icebox – Pugsley’s Scavenger Hunt
Kunio’s Breakout – Shin Nekketsu Kouha – Kunio Tachi no Bannka önskad av Olol
Aria Di Mezzo Carattere (The Dream Oath Part II) – Final Fantasy VI
The Market Place – Aladdin
Main Theme – DKC önskad av Vincent Dahlqvist
Ragnarok Canyon – Battletoads in Battlemaniacs
Credits – UN Squadron
Ending – Super Turrican 2
Sinistral battle theme – Lufia 2
Ending – Ninja Warriors önskad av Ratpack
Ayers Rock – Top Gear 2

Nästa veckas tema: Vatten

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-06-20

1 Kommentar

2011-06-21, Tiduas / Peter säger:

Nästa veckas program är vatten och jag tänker önska en låt här för att stackars Gwellmyn ska bli glad han också, även om jag gillar er båda två lika mycket :) (man kan ju inte välja, det är ju som att välja vem av sina barn man älskar lika mycket… eller principen är densamma i alla fall).

Hursomhelst, min önskelåt är Hydrocity Act 2 från Sonic 3 som har en så skrämmande bra låt. Såhär ska en vattenbana utföras! (Nu måste ju ändå min önskning komma in i tid, missat två program nu på sistonde :().

http://www.youtube.com/watch?v=StPTP3GobBI

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.