Radio Speltorsk

Avsnitt 127 – Säsongsavslutning

avsnitt127Med halva året tillryggalagt blir säsongsavslutningen en tillbakablick på månaderna som gått. Tillsammans med David Boström minns vi det bästa och värsta från 2011 års första halva och programmet avslutas med en efterfrågad återkomst. Vi ses igen i höst!

Länkar:
Gaminggrannar

Låtlista:
Final Fantasy V – Ahead on our Way

Gör sommarlovsavsnitt! Alla detaljer om hur man går tillväga finns här.

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-06-23

5 Kommentarer

2011-06-23, niklas (megastorm) säger:

det blir att lyssna sen då =)

2011-06-23, Ina säger:

Kommenterar under tiden jag lyssnar. :D

Joltcola kommer tydligen tillbaka nästa månad om jag fattat det rätt. Vet inte varför jag har hört om detta då jag inte känner en enda person som gillar drycken och inte har nån vidare koll på Dreamhack-buzzet. Men på nåt sätt snappade jag väl upp det :P

Hittade detta på Witcher Wiki
”Two major Polish gaming stores, Gram.pl (which used to be owned by CD Projekt) and Ultima already offer The Witcher 2: Assassins of Kings for the Xbox 360 platform. Both stores list the release date as November 15, 2011. Is this a premature leak or just speculation? If true, it will certainly face tough competition in The Elder Scrolls V: Skyrim.”

Jag tyckte att jag hörde mitt namn där ^^ Jag spelar om rollspel till dess jag tror att jag sett i princip allt som går att se. Därav mitt spelberg :P

Hade helt glömt att Magicka kom i år :D Hade för mig att det kom i slutet av förra året men januari är ju rätt nära ;) Fantastiskt litet spel. Spelade det med min bror när han var på besök och vi har nog aldrig skrattat och ropat och tjoat så mycket när vi spelat ihop tidigare.

Ska nog ta tag i ilomilo som mitt nästa lilla spel. Har det ju men har knappt spelat alls. Nu blev jag pepp!

Outland måste testas, fick äntligen tummen ur och laddar ner trialversionen medan jag lyssnar. Tack ;P

För mig finns ännu ingen killer app till 3DS. Antagligen kommer det inget sådant förrän nästa Pokémon-generation. Möjligtvis om någon släpper ett förbannat bra RPG eller så.

Jag sa att L.A. Noire var nånstans på 7/8 när jag var med nyligen, men det har numera landat på en solid sjua. Det har en massa brister (sidouppdragen bland mycket annat) men det var engagerande och bra. Finns mycket att fixa till tvåan som jag hoppas kommer ;)

Jag har ju bortprioriterat en hel del intressanta titlar i år. Jag kan ju inte heller påstå att jag spelat mycket av GOTY-kandidaten The Witcher 2.
Så jag vill nog inte riktigt uttala mig om vad jag tycker har varit bäst ;P Pokémon White och Ghost Trick är båda riktigt bra dock, för att pusha för ett par spel jag inte redan nämnt tidigare i den här kommentaren. Även Radiant Historia, men det har jag inte spelat mycket mer av än Witcher 2 så det kan ju sjunka rejält senare :P

Spelnördbataljen! Yaaaay :D
Sebastian pladdrar på för att vinna tid som vanligt. ;) Åsmness!

Åsm avslut på säsongen :)
Ha en förbannat trevlig semester nu!
Dave var en bra gäst igen (det är kul när folk är lite negativa, speciellt när man inte håller med, blir intressant!) och hör dig gärna igen i en pod Dave! (men skaffa gärna bättre mic eller vad som nu stör ;D) ett sommarlovsprogram från grannarna låter prima :)

2011-06-24, DAVE gästar Radio Speltorsk! « GamingGrannar säger:

[...] I senaste avsnittet av Radio Speltorsk kan ni höra mig snacka lite. Jag och Speltorsk-herrarna Sebastian och Andreas diskuterar vad första halvlek av spelåret 2011 än så länge har bjudit på. Avsnittet finns att lyssna på här! [...]

2011-06-24, Vargavaka säger:

Åh, det var en riktigt go säsongsfinal. Spelnördsbataljens storstilade återkomst var klart uppskattat.

Och jag håller helt och hållet med Sebastian om Dead Space. Jag har spelat det nyligen (då det tydligen skall vara så bra) och det känns verkligen som om de drar ut på allt liiite för länge. Jag tror jag är på tionde kapitlet och känner inte riktigt att jag kan samla kraft för två till kapitel med precis samma sak.

Och sist, när det kommer till årets spel 2011…. så tror jag inte att jag har spelat ett enda spel som har släppts i år. Portal 2 kommer jag att inhandla nu när jag äntligen har lite ledighet, och det är väl just det spelet som jag verkligen har suktat efter från 2011 års katalog. Jag tror nog att jag drar hem SSF4 Arcade Edition med när jag ändå är i farten.

Ha en god sommar!

(Sommarlovsprogrammering är påbörjad, så ett avsnitt dimper ner… när det är klart ;)

2011-07-01, Mayhemic säger:

Får först och främst ta och instämma med föregående talare, kul som fan att spelnördbataljen fick sin så länge efterlängtade återkomst… en given favorit för de flest radiospeltorsklyssnare kan jag tänka. ;) Den signaturmelodin, man blir liiiika lycklig som paket från posten.

Kul med Dave, gaminggrannar är ett helskönt gäng som fler borde kära ner sig i. Inte helt klockrena åsikter gällande ett antal spel, men annars så. Den som dissar L.A Noire förtjänar sig ett ordentligt ryck i örat… men aja. Smaken är som baken. ;) Kul med lite kontroversiella åsikter om inte annat, så man får ställa sig i försvarsställning och bittra-loss lite.

För övrigt ha en go sommar och kom tillbaka med nya fulladdade batterier innanför pannbenet, och i hjärtat för den delen också. ;) Ska bli kul att se vad ni har för äss i rockärmen och vad det kan tänkas bli för förändringar i framtida program..

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.