Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. GamingGrannar – Sommar med ChrisX #3

child_video_gamesNu är det snart dags för att Gwellmyn och Hiro att ta sin rätta plats här på Spelklassiker musik ft. Gaminggrannar. Så i och med detta jag väljer att avsluta sommar i fyllnaden genom att bjuda på original musik ifrån min barndom. Jag bjuder då på spel som satt spår inom mig i dess original form, sedan så är det ju sista måndagen i månaden, så jag avslutar så klart det hela med en UNDERBAR smäll med en månadens remix!

Låtlista
Rock N Roll Racing – Born to be Wild
Zelda A link to the past – Dark world
Final Fight – Metro City Subway
Goof Troop – Fight Fight
Chip N Dale – Zone A, C & E
Secrets of Evermore – Intro
Solomon’s Key – Room 1
Adventure of Lolo – Main Theme
Duck Tales – The Moon (Epic Remix)

Gwellmyn och Hiro vill självfallet tacka ChrisX som hållit ställningarna under sommaren, vi återkommer nästa vecka och kommer inleda med ett pytt i panna avsnitt.

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-07-25

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.