Radio Speltorsk

Avsnitt 129

deus-ex-human-revolution-2När det pratas Deus Ex i detalj är det tradition att Andreas frånvarar, och så även denna gång. Det är alltså nya Deus Ex: Human Revolution som granskas under luppen med ett sedvanligt bihang av sidospår.

Innehåll:
- Deus Ex: Human Revolution dissekeras i detalj

Medverkande:
Sebastian Magnusson
Gustav Granlund

Länkar:
Förra specialavsnittet om Deus Ex
Skillpoint.se

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-09-06

5 Kommentarer

2011-09-06, Andreas säger:

Taskigt att ni tvingar mig att spela igenom spelet för att kunna lyssna på det här avsnittet utan att få allt spoilerat. ;)

2011-09-06, Gustav säger:

Det kan du ha! ;)
Jag blir aldrig riktigt van vid ljudet av min egen röst. Önskar att jag lät lite som Liam Neeson, då hade jag spela in mig själv hela tiden och bara lyssnat.

2011-09-06, Mayhemic säger:

Trevligt var ordet, samtal om Deus ex kan man i princip lyssna på i en evighet utan att tröttna.

2011-09-07, Aloysius säger:

Kan det inte vara så att Adam Jensen är Amanda Jenssen som fått en augmenterad penis i framtiden? Det skulle förklara det mesta och de borde väl vara ungefär jämngamla.

2011-09-07, Fleischer säger:

***SPOILERS***

Något som jag gillade skarpt var att om man på banan efter träningsuppdraget slöddrar runt och hackar datorer samt utforskar istället för att springa iväg till helikoptern så är gisslan på banan efter döda.

Sen är det fyra slut, tre knappar i sista rummet och en i gången till vänster. Hade varit trevligt med olika slut som inte var att trycka på en a fyra knappar.

Annars är det ett mycket trevligt spel men med riktigt usel AI och ganska kassa röstskådisar rakt igenom.

***SPOILERS***

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.