Radio Speltorsk

Avsnitt 131

nhltummeI veckan som gick anordnade EA ett NHL 12-event i Stockholm och med den i bagaget ger vi er all information om vad årets hockey-upplaga har att bjuda på.

Innehåll:
- Intryck från NHL 12-eventet

Medverkande:
Andreas Ljungström
Jesper Englin
Daniel Ljungström

Länkar:
Trailer för NHL 12 som visar upp årets nyheter
Press2Play

Vi vill också passa på att tacka EA för inbjudan!

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-09-08

1 Kommentar

2011-09-08, Mayhemic säger:

Nu är inte jag någon sportfåne men det här var kul att lyssna på ändå. ;) Men vart i hela helsefyr tog Jeppes utlovade skönsång ala Scorpions (eller var det Whitney) vägen? den som vi alla så länge gått och längtat efter.

Får gratulera och tacka för lyckad första vecka med nya formatet, det har varit trevlig lyssning rakt igenom. Sen hur ni ska lyckas fortsätta i samma tempo är en annan femma, men den som lever får se.

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.