Radio Speltorsk

Nya Radio Speltorsk – bu eller bä?

speltorsk

Puh! Då var den första veckan med det nya Speltorsk-upplägget avklarad. Vi har hunnit med ett klassiskt avsnitt med spelintryck, ett avsnitt tillägnat Deus Ex: Human Revolution, ett tema-avsnitt kring Deus Ex som berörde allt från kontroverser kring den nya speltidningen Roots till 400-meterslöparen ”Blade Runner” och sist ut var ett special-avsnitt om NHL 12.

Denna första vecka ger en bra bild av vad vi ville uppnå med fyradagarskonceptet – att kunna bjuda på mer fokuserade program där vi kan grotta ner oss ordentligt i varje ämne, men öppnar också upp för spontana infall och överraskningar.

Nu är det dags för en utvärdering och vi är sjukt nyfikna på vad ni tycker om den här första veckan. Är detta påfund bara av godo eller finns det saker ni inte gillade? Tyck till i kommentarerna!

2011-09-09, Andreas

3 Kommentarer

2011-09-09, Jesper aka @hadirajan säger:

Otroligt roligt att få lite mer avsnitt ifrån er, det är alltid uppskattat.
Känns som att det blir mer fokuserat och att folk kan välja lite mer vilka avsnitt de vill eller inte vill lyssna på vilket kanske är uppskattat för vissa.

Sedan är det ju lite roligt att era ”kort” avsnit hittentills inte varit under 40 minuter knappt :-)

En sak som jag tänkte på när jag hörde det nya konceptet var väl att det skulle bli lite mer som att lyssna på vanlig radio, att ni tar upp saker som är aktuella och hänt just föregående dag osv. Dock verkar det mer vara special inriktningar på avsnitten så här långt.
Kommer ni att alltid ha special inriktning eller kommer det att bli en mer daglig info på avsnitten?

2011-09-11, Mayhemic säger:

Egentligen på tok för tidigt att drämma iväg en rättvis utvärdering efter bara en ynka vecka, och speciellt då formatet är så spretigt oförutsägbart i sig vet man ju inte vad som väntar en nästkommande vecka. ;) Ser gärna att ni håller fast vid att åtminstone av delarna i ett liknande stuk ni haft (som ni säger, det klassiska upplägget), går igenom vad ni spelar för tillfället, spelnyheter etc, och kanske eventuellt flikar in en spelnördbatalj då och då. ;D Det är då jag tycker ni glänser som mest.

Men på det hela taget ett rungande Bääää, det har varit kvalité och trevlig lyssning rakt igenom… så det är bara att spinna vidare, jag gillart.

2011-09-22, Johan säger:

Jag gillar det nya upplägget skarpt, föredrar små djupdyknings- och tema-avsnitt framför vanliga ”vad vi har spelat” och nyhets-avsnitt, det finns så många podcastar som kör på det konceptet och jag tycker det kan bli lite tradigt i längden.
Jag har lyssnat på er sedan ni började med Radio Speltorsk och det här nya upplägget kom som en riktigt trevlig överraskning.
Fyra avsnitt i veckan är också extremt lyxigt, jag hoppas ni kommer orka fortsätta med det och hitta på roliga saker att prata om.
Tack för all härlig lyssning //JOHAN

Kommentera